2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین راهکار. توجه ت و چسبیدن بهش رو کم کن. بزا خودت ارزش قائل باش . به خودت برس. کمتر بهش اهمیت بده ...

اون منو دوست نداره حتی مدت ها هم ازش بی خبر باشم واسش مهم نیس

اون منو دوست نداره حتی مدت ها هم ازش بی خبر باشم واسش مهم نیس

من این دوران رو داشتم. الان من نباشم جونش در میره. رفتم دانشگاه رفتم باشگاه لباسای قشنگ .زنی ک خرج نداره ارج نداره واقعا. پول ازش بگیر لباسایی بپوش ک تا الان اون مدلی ها رو نپوشیدی. عطری برن ک تا الان نزدی. عقل مرد به چشمشه دو ک خیلی مهمه .‌.... مردها بین عشق و احترام . احترام رو انتخاب میکنن. احترام احترام احترام. بخش بذار. قدر دانی قدر دانی ‌ تشکر . دیده شدن براش خیلی مهمه. بهونه پیدا کن مثال یه کیلو سیب آورد تشکر و کن خیلی ممنونم بگو این جمله بهشون می‌چسبه خیلی ممنونم. بذار خونه مکان آرامش باشه . سفره آرایی کن 

ببین بعضی از خانما اینجا تا بگی شوهرم ال و بل نسخه ی طلاق برات می‌پیچند. من یبار بخرفشون گوش کردم ریده شد وسط رابطه م. همه الان تقریبا ۹۰ درصد خیانت دیدن . قطعا وقتی با یکی هستن به زن خودش اهمیتی نمیده ولی برش گردون هر روژ کانال همسرداری بخون سواد رابطه ت رو بالا ببر