2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 45 پست
بعد از جلسه چندم موهاشون ریخت؟

اسی اصلا سختش نکنید 

فکر کنید روند درمان یه بیماری سادست 

بهش روحیه بدید 

به بو حساس میشن 

تا میتونید گوشت  بلدرچين مرغ کباب شده بهش بدید 

مو هاش هم زودی در میاد نگران نباشید 

از دکترش برنامه عذایش رو بپرسید

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها مرسی عزیزم 🌹

انشالله که سریع خوب بشن من داییم دو ساله شیمی درمانی میشه اصلا موهاش نریخت، لاغر نشد فقط بخاطر اینکه خییییلی خییییلی غذاهای مقوی میخورد و بهش رسیدن و واقعا جواب داد حتما به تغذیه اشون خیلی برسید

من شیمی شدم ۱۶ جلسه دوبار مسافرت رفتم مهمونی هر روز پیاده روی دوتا بچه کوچیک زندگی رو مدیریت میکردم خودم تنها میرفتم تزریق میومدم

البته من ۳۵ سالم بود 

ما در طول آسیب هایی ک میبینیم عاقل میشویم نه در طول زمان🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
بهشون خیلی روحیه بدید، سعی کن کارای خونه رو خودتون انجام بدید، بعداز شیمی درمانی تا ۲-۳ روز لبنیات ن ...

متأسفانه من نمیتونم کنار مامانم باشم، گفتن بخاطر پرتو ها ممکنه نازا بشم مامانم هم بخاطر همین اصلا قبول نمیکنه کنارش باشم. مامانم و خالم میرن یه خونه جدا ما هم یه خونه جدا، اما باز همون خونه ی خودمون هم به هر حال کار داره 🤦🏻‍♀️مشکلم اینجاست که امسال کنکور دارم 

یه کنکوریم با کلی آروزهای قشنگ...    

من شیمی شدم ۱۶ جلسه دوبار مسافرت رفتم مهمونی هر روز پیاده روی دوتا بچه کوچیک زندگی رو مدیریت میکردم ...

آفرین به شما 👌خوشحالم که الان حال تون خوبه 🥰

میشه بگید علائم تون چی بود؟ چه درد هایی داشتید؟ 

و چون بدن ضعیف میشه با ویلچر باید برن تا سرویس و اینا با همراه چون پلاکت خون بشدت میاد پایین اگر زمی ...

خب شد گفتید، اینو هیچ جا نشنیده بودم 🙏🏻

آفرین به شما 👌خوشحالم که الان حال تون خوبه 🥰میشه بگید علائم تون چی بود؟ چه درد هایی داشتید؟

عزیزم کنسر چی دارن؟

و چند جلسه

چون داروها متفاوته

ما در طول آسیب هایی ک میبینیم عاقل میشویم نه در طول زمان🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀