2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 45 پست

بعضی از داروهای شیمی درمانی اصلا منجر به ریزش مو نمیشه. بعضیش باعث ریزش میشه که اونم کامل نمیریزه. خودتون رو درگیر ریزش مو و این حرفا نکنید. تمرکزتون رو روی تغذیه شون قرار بدید. به نظرم با یه متخصص تغذیه مشورت کنید. بدنشون ضعیف میشه و باید تقویت بشن. بعضیا میگن غذای طبع گرم بهشون باید داد ولی داروهای شیمی درمانی خودش طبعش به شدت گرمه و بیمار غذاهای طبع گرم رو پس میزنه. برای همین میگم با متخصص تغذیه صحبت کنید بهتره. دوسین هم مقویه دستور درست کردنش رو از نت بگیرید. ان شاالله که خداوند شفای عاجل بهشون عطا کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از داروهای شیمی درمانی اصلا منجر به ریزش مو نمیشه. بعضیش باعث ریزش میشه که اونم کامل نمیریزه. خ ...

ممنون عزیزم خدا خیرتون بده 🙏🏻

یه کنکوریم با کلی آروزهای قشنگ...    

سینه فعلا گفتن 8 جلسه

منم سینه بودم

حالتای بعد شیمی رو اصلا‌نمیشه با کسی مقایسه کرد تحمل هر کسی ی طوره زیادم ب حرفای اینو اون گوش ندید خودش هر چی دوست داره بخوره و زندگی کنه تا بگذره

یکی رو بعد شیمی دونفری میبردن خونه یکی ام مثل منو دوستم بعد شیمی میرفتیم بازار 

همه چی متفاوته

ما در طول آسیب هایی ک میبینیم عاقل میشویم نه در طول زمان🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
قربونت عزیزم 🙏🏻💖

فقط اینو در نظر داشته باشید وقتی شیمی درمانی میشن تا یک هفته از لحاظ جسمی و روحی خیلی شکننده میشن. کامل باید استراحت کنن. خلق و خو شون بهم میریزه و ممکنه بداخلاقی کنن. خواهش می کنم درکشون کنید چون دست خودشون نیست. باهاشون راه بیایید و فضای خونه رو شاد و سرزنده نگه دارید. این خیلی مهمه. زیاد هم راجع به این بیماری باهاشون صحبت نکنید. زندگی عادی با شور و شوق و امید.