2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

413 بازدید | 45 پست

یکی از نزدیکانم به زودی شیمی درمانی میشه، میشه لطفا هر اطلاعات یا تجربه ای که دارید باهام در میون بذارید 🙏🏻

یه کنکوریم با کلی آروزهای قشنگ...    

عزیزم🫂مامان منم شیمی درمانی میشه، من که تا پریشب داشتم اشک میریختم، دیروز جواب آزمایش مامانم اومد،خ ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم برات 🥰 

برای مامان منم دعا کنید 😓

علائمشون بعد از شیمی درمانی چی هست؟ تا چند مدت درد دارن؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی خوشحال شدم برات 🥰 برای مامان منم دعا کنید 😓علائمشون بعد از شیمی درمانی چی هست؟ تا چند م ...

متاسفانه هرچی جلسات شیمی درمانی بیشتر میشه بدنشون ضعیف تر میشه، هرجلسه علائم مختلفی برامامانم بروز میکرد، تا ۳-۴روز بعداز شیمی درمانیش حالش خیلی بد میشه، به مرور بهترمیشه

متاسفانه هرچی جلسات شیمی درمانی بیشتر میشه بدنشون ضعیف تر میشه، هرجلسه علائم مختلفی برامامانم بروز م ...

بعد از جلسه چندم موهاشون ریخت؟ 

انشالله خدا شفای عاجل بده، من تنها تجربه ای که داشتم این بود که با دید و بازدید فقط مایه زحمت نباشند، بایستی غذای خانگی و سالم به اون خانواده میرسوندن، ماشین دارها برای بردن به بیمارستان کمک میکردن تا سنگینی کارها به غمشون اضافه نشه، اونی که من میشناختم همه کارها ناگهان رو دوش دخترش افتاد که حتی غذا پختن بلد نبود، رسیدگی حمام دادن و غیره هم کنارش
انشالله خدا شفای عاجل بده، من تنها تجربه ای که داشتم این بود که با دید و بازدید فقط مایه زحمت نباشند ...

ممنون عزیزم 🙏🏻 برامون خیلی دعا کنید 

اونایی ک شیمی درمانی میشن باید ایزوله شن 

همه چی رو پاستوریزه بخورن 

حتی آب میوه طبیعی رو باید بذارن یکی دوقل بزنه بعد سرد بشه بدن بهش 

قبل شیمی درمانی بهتره بتراشه موهاشو