2777
2789

تلفنی باهاش حرف زدم

میگفت 

دوتا مانتو پرو کردم فروشنده سریعا گذاشت تو پلاستیک بدون اینکه نظرمو بپرسه کارتخوانو سریع آورد و گفته تخفیف نداره قیمتامون مقطوع

دوستمم گفته وااا من که نخواستم اینارو 

اصلا خوشم نیومده دارم بقیه لباسا رو میبینم

فروشنده هم با تشر گفته پس بیخود میکنی میای وقت منو میگیری تو مغازه ها بیخودی میچرخی الکی الکی الاف میکنی مردمو و ‌.....

خلاصه که بحثشون بالاا گرفته و دوستمم رگالو هل داده و از مغازه پریده بیرون😑

من همینکه تعریفش رو شنیدم ضربانم رفت رو هزار اصلااا طاقت بحث و دعوا و برخوردای اینطوریو ندارم 

همونجا خشکم میزنه

و سریعا فرار میکنم

یادمه یه بار فروشنده داشت با تلفنش حرف میزد صداشو برد بالا من از ترسم سریع اومدم بیرون 🤦🏻‍♀️

اصلا روحیه ندارم نه؟؟

شایدم بخاطر اضطراب اجتماعیمه

آخه من کل روزامو تو خونه میگذرونم

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

میشه بعدش بیای تاپیک اخرم من اگه تجربشو داشتی راهنمایی کنی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما لباسای رو رگال هم پخش زمین شده؟ دوربین داشته مغازش؟؟

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

ببین ادما حق دارن بگردن چیزی میخوان بخرن 

ولی فک کنم دوستت چندین باری رفته اونجا فقط اذیتشون کرده تن زده در اورده 

فروشنده هم اینجوری کرده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ریددددددم به قبر پدر فروشنده 

با اون مانتو های بنجولش 

توله سگ حرومزاده

باید دسته تی رو میکرد تو ناکجاآبادش 

بی همه چی. رو 

گوه خورده با مشتری اونجوری برخورد کرده 

الاف اون پدره الاغشه 

ریددددددم به قبر پدر فروشنده با اون مانتو های بنجولش توله سگ حرومزادهباید دسته تی رو میکرد تو ناکجاآ ...

خوبه تو اونجا نبودی😑

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

ریددددددم به قبر پدر فروشنده با اون مانتو های بنجولش توله سگ حرومزادهباید دسته تی رو میکرد تو ناکجاآ ...

😐😐😐😂😂😂😂

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه