2777
2789
عنوان

این کاربر تاپیکش ترکید

259 بازدید | 39 پست

اونکه نیم ساعت پیش عضو شده ، دوست پسرش رابطه خواسته،🤣

یعنی واقعا این آدما عقل ندارن که میاد با عضویت نیم ساعته چرند و پرند میگه ،

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ب کنار

من تعجب می‌کنم از اونایی ک باور میکردن و سرش با من گارد گرفتن 

رها هستم ۱۷ سالمه

آخه لامصبا کدوم دختری دیدین بخواد واقعيت زندگیشو بگه اسم و سنشم میگه

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

اون ب کنارمن تعجب می‌کنم از اونایی ک باور میکردن و سرش با من گارد گرفتن رها هستم ۱۷ سالمهآخه لامصبا ...

منم پست گذاشتم عزیزم گفتم ،خودتی

این کاربر مژژژگان هم هست مرده عوضی ، من دیشب فهمیدم تو خصوصی ،

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

اون ب کنارمن تعجب می‌کنم از اونایی ک باور میکردن و سرش با من گارد گرفتن رها هستم ۱۷ سالمهآخه لامصبا ...

ی عده خوششون میاد بحث جنسی باشه وطرفشون مرد ....متاسفانه....‌‌البته من اون تاپیک نبودم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

موافقم لذت میبرنب بهونه نصیحت ادامه میدن

آفرین همینه....🤕🤕

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن