2777
2789
عنوان

این کاربر تاپیکش ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 39 پست
چقدر بیشعورن بخدا حالا تو سایت هستن بدرک دیگه چرا چرت و پرت میگن!!!؟چطوری روشون میشه؟؟ آنقدر آدم وقی ...

اره دیگه آدم میمونه بخدا چقد وقیحن حالا بقول شما تو سایت باشه چکار بقیه دارن ....بی شخصیت و پرو ...اینا آدمایین تودنیای واقعی همه از شخصیتشون باخبرندوازشون فاصله گرفتن اینجا عقده گشایی میکنن

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

کاش اسم کاربریشو اینجا میگفتی تا بقیه هم بفهمن،یا شات میذاشتی

با یک کاربری دیگم بودم اونموقع بعد این پیام دیدم وحشت کردم ازترس نفسم بند اومد سریع پاکش کردم بعدشم ازکاربریم خارج شده بودم دیگه رمزمم یادم‌نبود کاربری دیگه ساختم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه آدم میمونه بخدا چقد وقیحن حالا بقول شما تو سایت باشه چکار بقیه دارن ....بی شخصیت و پرو ...ا ...

یادمه چند وقت پیش حرف از همین اومدنشون تو سایت بود کلی از خانما ازشون حمایت می‌کردند ، البته آدم با شخصیتم شاید داشته باشه ولی کم هستند

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

با یک کاربری دیگم بودم اونموقع بعد این پیام دیدم وحشت کردم ازترس نفسم بند اومد سریع پاکش کردم بعدشم ...

اوهوم

حق داشتی ، هرکس دیگه هم بود همین بود ، ولی من اول رسواش میکنم ، بعد کاربریتو عوض میکنم

یادمه چند وقت پیش حرف از همین اومدنشون تو سایت بود کلی از خانما ازشون حمایت می‌کردند ، البته آدم با ...

اره ی عده هستن مطالب مفید میزارن عزیزم بیشتر اینایی میگی حمایت میکنن دختربچه هان

اوهومحق داشتی ، هرکس دیگه هم بود همین بود ، ولی من اول رسواش میکنم ، بعد کاربریتو عوض میکنم

ایکجوری خوبه اما من حقیقتا وحشت کردم ی مرد بهم پیام داد اونم چ پیامی

ایکجوری خوبه اما من حقیقتا وحشت کردم ی مرد بهم پیام داد اونم چ پیامی

منظورت همون پیام بود؟ میگفتی خاک بر سر بتو‌چه که چقدره ، برای خواهر و مادرت میخواهی؟؟

منظورت همون پیام بود؟ میگفتی خاک بر سر بتو‌چه که چقدره ، برای خواهر و مادرت میخواهی؟؟

اره..فحش زیاد دادمش وحذف کردم

خوب کاری کردی ، بیشتر ازین باید بهش میگفتی ،

درسته مرسی عزیزم...دیگه هردرخواستی قبول نمیکنم