2777
2789
عنوان

این کاربر تاپیکش ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 39 پست
درخواست دوستی ب هیچ عنوان قبول نکنین چ بسا نر هستن چ ل.ز باشن

چه می‌دونم ،بیشعور حرف میزد میگفت مغازه دارم و... همش می‌رفت سر  حرفای جنسی  ، تا گفتم حسم میگه مرد هستی دیگه چت نکرد، گفتم تاپیک میزنم میگم ،حالا هم همه تاپیک های مربوط به این موضوع ها اسمشو میگم تا بقیه بفهمند 

هممون  باید لوسیون بدیم

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره آفرین تا جایی ک میشه باید رسواشون کنیم

همین دیگه باید باهم باشیم ،تو هم هرجا بودی بگو هم این مژگانو هم رها رو

من ک‌ میگم این رها اگ نر نباشه یکی از کاربرای اینجاس

شک نکن که نره ، طرف تو خصوصی هم اینطور نمیگه

یکیشون ب من گفت درست حرف بزن😑🤣🤣🤣

😂😂😂😂

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

ی عده خوششون میاد بحث جنسی باشه وطرفشون مرد ....متاسفانه....‌‌البته من اون تاپیک نبودم

خب بره خصوصی تا صبح باهاش حرف بزنه 

موافقم لذت میبرنب بهونه نصیحت ادامه میدن

یعنی چه لذتی ؟ ارزششو داره که شخصیت خودشو زیر سوال میبره

خب بره خصوصی تا صبح باهاش حرف بزنه

همونوبگو

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

همونوبگو

اینجا متاسفانه نر زیاده ، از تاپیک ها میشه فهمید ، فقط باید روزی چند نوبت آسمشون گفته بشه تا همه بفهمند 

اینجا متاسفانه نر زیاده ، از تاپیک ها میشه فهمید ، فقط باید روزی چند نوبت آسمشون گفته بشه تا همه بفه ...

اره درسته بااسم و حتی تاپیک های زنونه میان من قبلن ی خانومی بود اونموقع باکاربری دیگه ای بودم‌بعد بهم درخواست داد منم چون تاپیکاشو خونده بودم ک خانومه قبول کردم بعد پیام داد مال من فلانقده براشوهرت چقد🤕🤕🤕🤕🤕سریع فحش دادم پاک کردمش

اره درسته بااسم و حتی تاپیک های زنونه میان من قبلن ی خانومی بود اونموقع باکاربری دیگه ای بودم‌بعد به ...

چقدر بیشعورن بخدا 

حالا تو سایت هستن بدرک دیگه چرا چرت و پرت میگن!!!؟

چطوری روشون میشه؟؟ آنقدر آدم وقیح؟

اره درسته بااسم و حتی تاپیک های زنونه میان من قبلن ی خانومی بود اونموقع باکاربری دیگه ای بودم‌بعد به ...

کاش اسم کاربریشو اینجا میگفتی تا بقیه هم بفهمن،یا شات میذاشتی