2777
2789

راستش دوستان این اتفاق برای من نیفتاد برای یکی از دوستای مامانمه

ایشون خونه خواهرشون بودن که داشتن به صورت خیلی آروم با پسرشون در مورد چیزی حرف میزدن که نمی‌خواستم کسی بشنوه

بعد عروسه گفت مامان نمی‌فهمی تو جمع نباید در گوشی حرف بزنی؟! بعد جالبه پسرشم هیچی به عروسش نگفت!

عروسش خیلی دیدم زور میگه به مادر شوهره !

بنظرتون چه رفتاری باعث شده که عروسع به خودش همچین اجازه ای بده؟

و تو مواقع آدم باید چی بگه و رفتاری کنه که نه بی شخصیت جلوه کنه و نه تو سری خور باشه؟

چه جوابی به این جور آدما میشه داد همون لحظه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف حق گفته

تو جمع در گوشی نباید حرف زد 

به نظرم اگه میخوایم دیگران تربیتمون نکنن باید خودمون مواظب رفتارمون باشیم

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

عروسه فکر کرده داره گوش پسره رو پر میکنه

حالا به این شدت هم نیاز به واکنش نبود ولی دم عروسه گرم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
حرف حق گفتهتو جمع در گوشی نباید حرف زد به نظرم اگه میخوایم دیگران تربیتمون نکنن باید خودمون مواظب رف ...

خیلی بی ادبانه تذکر داده

میتونست بعدا گلگی کنه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

عروسه فکر کرده داره گوش پسره رو پر میکنهحالا به این شدت هم نیاز به واکنش نبود ولی دم عروسه گرم

فک کن مادر خودت بود،الانم دمش گرم؟

نمیفهمی هم کلمس؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

حرف حق گفتهتو جمع در گوشی نباید حرف زد به نظرم اگه میخوایم دیگران تربیتمون نکنن باید خودمون مواظب رف ...

ببین گاهی وقتا یه حرفی سوالی پیش میاد که خیلی کوتاهه یعنی تو طرفو نمیتونی ببری تو اتاق یه حرف کوتاه رو بهش بزنی

بعدشم همه حریم خصوصی دارن من دوست چیزی بگم که کسی نشنوه قرار نیس که من دارم آروم حرف میزنم راجع به اونا حرف بزنم

از طرفی اگر یه آدم خودش آدم با تربیتی باشه انتقاد سازنده می‌کنه

تحقیر کردن کار آدمای عقده ایه

فک کن مادر خودت بود،الانم دمش گرم؟نمیفهمی هم کلمس؟

دیدی که گفتم به این شدت نیاز به واکنش نبود

ولی اگر مادر منم داشت داداشمو پر میکرد و عروسمون واکنش نشون میداد میگفتم دمش گرم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊