2777
2789
عنوان

سال خوبی داشته باشین خانوما

115 بازدید | 6 پست

بیاین همه ی ارزوز خوب کنیم و امین بگیم....ان شاالله سال پر برکتی داشته باشین.... الهی ک هیچ غمی نداشته باشین

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

برا منم دعا كنين شوهرم دست از لجاجت و خريت برداره زندگيمونو ب اتيش نكشه،عقديم ولي باهم قهريم دلم براش خيلي تنگ شده يعني تو سال جديد مياد سراغم ك اشتي كنيم؟قلبتون پاكه دعا كنين زندگيم سر و سامان بگيره

❤️آدمي گر ايستد بر بام عشق،دستهايش تا خدا هم ميرسد❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس منم دعا کنین شوهرم از شکاک بودن دست برداره و اخلاق بدشو بذاره کنار این اتفاق اگ بیفته بزرگترین اتفاق و قشنگترینشونه 😢

هرچند ک میدونم نمیشخ😢

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒
واس منم دعا کنین شوهرم از شکاک بودن دست برداره و اخلاق بدشو بذاره کنار این اتفاق اگ بیفته بزرگترین ا ...

انشالا عزيزم توكلت ب خدا باشه

❤️آدمي گر ايستد بر بام عشق،دستهايش تا خدا هم ميرسد❤️
برا منم دعا كنين شوهرم دست از لجاجت و خريت برداره زندگيمونو ب اتيش نكشه،عقديم ولي باهم قهريم دلم برا ...

انشالله میاد عزیزم نگران نباش هرچی صلاحته برات رقم بخوره عزیزم😊

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒