یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اعتمادم به تمام مردها از بین رفته و از نظر خودم، هیچ مرد خوبی تو دنیا وجود نداره،واسه همین در کل ...
ولی من ک اعتمادم از بین نرفته دارم ب ایشون میگم خب اگه پسر خوبی امد خواستگاری یا برا دوستی چرا قبول نکنه اشنا بشن با هدف درست ولی اگه لاشی بود خراب بود همون اول پسش بزنه اگه سنشم کمه خب درسش کارشو ادامه بده تا ی موقعیت درست بیاد براش ولی ازدواج باید ادم کنه دراخر همین شماهم اگه موقعیت خوب بیاد مطمین باش ازدواج میکنی
من رل مل زدم تاالان همشون دذحال مالوندن من بودن 😑😑😑ینی یکیم حتی مجازی زدم اونم پیشنهاد رابطه داد من دک کزدم گفت رابطه جنسی قبل ازدواج باید باشه چون طلاقا بیشتر بخاطر مسائل جنسیه
من رل مل زدم تاالان همشون دذحال مالوندن من بودن 😑😑😑ینی یکیم حتی مجازی زدم اونم پیشنهاد رابطه داد ...
اصلا اینا همش بهانس مردا اکثرا لاشی شدن هیچ رابطه جنسی قبل ازدواج نیس در حد خیلی کم اره بوده ولی نمیدونم درحد زنو شوهری دخول تو دوستی اصلا هیچ مردی وفادار نیس تو دوستی مردای درستم از راه درستش میان ن از راه لاشی بازی