2777
2789

دوست دارم رل بزنم ازش شوهر دربیاد با میگم اگ شوهر درنیاد ازرده میشه روح و روانم تازه کات کردم مثلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تازه یه رابطه تمام شده چند ماه سعی کن وارد رابطه جدید نشی

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

بنظرم باید اول تو رل زدن تکلیف مشخص کنی بگی ب طرف من هدف دارم توزندگیم بی هدف وارد رابطه دوستی نمیشم اگه ادم لاشی هم بود ک دیگه وارد رابطه نشو باهاش ولی ادم خوبی بود وارد دوستی بشو ولی اگه هم دیدی دس دس کرد حرفای چرند زد قیدشو از اول بزن ولش کن اگرم هنوز دلت باقبلیه ن ازدواج کن ن رل نزن تا با خودت کنار نیمدی 

دقیقا مبترسم دوباره ضربه بخورم اما هب خاستگارم ندارم چیکارکنم دلم شوهرمیخاد مستقل شم

عجله کردن باعث.میشه انتخاب اشتباه کنی ..حالا بر فرض ازدواج کردی از کجا معلوم میتونی مستقل شی؟؟ همه با ازدواج مستقل نمیشن..مهم اینه با چجور ادمی ازدواج میکنی

دقیقا مبترسم دوباره ضربه بخورم اما هب خاستگارم ندارم چیکارکنم دلم شوهرمیخاد مستقل شم

اگ دلت شوهر میخواد پس نمیتونی مستقل بشی

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹