2777
2789
بنظرم باید اول تو رل زدن تکلیف مشخص کنی بگی ب طرف من هدف دارم توزندگیم بی هدف وارد رابطه دوستی نمیشم ...

ن قبلیه ببخشید ک... لقش

میدونی مشکل اینه سادم تشخیصش سخته حساسم هستم ممکنم هرچی میگه بدبینی کنم منفی بافی کنم باااینک طرفم خوبم باشه

باورم نمیشه اینقدر ساده باشی که دنبال رل زدن باشی،شوهر چی هست که باز از طریق رل زدن به دست بیاد

یعنی چی شوهر چی هست این نیاز طبیعی هر انسانیه ک خدا تو وجود ادم گذاشته حالا یا دوستی یا سنتی اینم دوس داره ازدواج کنه همه ادما دوس دارن ولی با ادم خوب و درستش ن ادم خراب لاشی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن قبلیه ببخشید ک... لقشمیدونی مشکل اینه سادم تشخیصش سخته حساسم هستم ممکنم هرچی میگه بدبینی کنم منفی ...

خب اینا ک میگی طبیعیه جامعه خرابه ادم خوبم کمه باید ادم خوب مناسب خودت براازدواج انتخاب کنی اونم با رفت امد درست و دقت تو رفتارای خودش خانوادش دستت میاد چطور ادمیه 

میترسم بره و من تنها بزاره و افسرده شم😔

میگم باید هدف بزاری از اول منم  تو سن کم پسرایی میومدن همون اول میگن ما برا دوستی این حرفاس یا هدفمون ازدواجه تو باید خودت عاقل باشی دیدی داره فس فس میکنه حرف چرند میزنه قید طرفو بزنی