2777
2789

سلام خانما کسی بوده اینجا دکتر براش نامه سزارین فیک زده باشه و تونسته باشه با بیمه سزارین کنه؟

خیلی مهمه ممنون میشم راهنمایی کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختیاری رو کلا نمیدن من نامه فیک هم نداشتم فقط نامه بستری داد دکترم رفتم بیمارستان خصوصی که اونجا بو ...

آره اختیاری رو میدونم

من دنبال دکتری بودم که نامه فیک بده برام که بتونم از بیمه استفاده کنم، حالا شنیدم حتی با نامه هم بیمه میاد کل پرونده رو چک میکنه ببینه نامه واقعیه یا الکی، اگه الکی باشه بیمه حساب نمیشه باید آزاد هزینه بدی. آزاد و اختیاری هم فقط باید بری بیمارستان خصوصی من هزینه شو ندارممم هیچ جوره هم طبیعی نمیخوام موندم چیکار کنم😢😢😢😢

اگه نامه نوشته دکترت که حتما باید سزارین بشی اون میشه اجباری و فکر کنم بیمه پولشو بده دیگه بستگی به ...

منم همینو فکر میکردم، الان میگن خیلی سفت و سخت پرونده رو چک میکنن ببینن نامه با پرونده مطابقت داره یا نه

بابا این چ وضعشه آخهههه آدم نباید اختیار زایمان خودش رو داشته باشه؟😢😢 خب من که طبیعی نمیخوام و هزینه سزارین آزاد رو ندارم چیکار باید بکنم.

ببین ب کجا رسیدم ک شوهرم میگه بریم تعیین جنسیت دوقلویی که بخاطر دوقلو بودن سزارین بشی😂🤦🏻‍♀️

منم همینو فکر میکردم، الان میگن خیلی سفت و سخت پرونده رو چک میکنن ببینن نامه با پرونده مطابقت داره ی ...

عزیزم اصلا نگران نباش واسه نی نی خوب نیست به نظرم یه روز برو پیش دکترت مفصل باهاش صحبت کن اون بهتر میتونه کمکت کنه تجربه داره 

الان بارداری یا تازه میخوای باردار بشی؟

نه میخوام باردار بشم ولی سر این مسئله انقدررر استرس دارم که گفتم همین اولش تکلیفم رو روشن کنم چون نمیخوام این استرس و ترس رو تو بارداری داشته باشم چون برای بچه خوب نیست‌. ولی پیش دکتری که رفتم پیشش گفت نگران نباش تا اون موقع اگه طبیعی نخواستی برات نامه میزنیم حالا یه مبلغی هم میگیریم

ولی اصلا حرفی از این نزد که بیمه انقدر سفت و سخت میگیره

نه میخوام باردار بشم ولی سر این مسئله انقدررر استرس دارم که گفتم همین اولش تکلیفم رو روشن کنم چون نم ...

عزیزم من فکر کردم نزدیک زایمانته خوب عزیزم از الان یه پولی کم کم بزارید کنار که اگه مشکلی پیش اومد بری خصوصی 

عزیزم من فکر کردم نزدیک زایمانته خوب عزیزم از الان یه پولی کم کم بزارید کنار که اگه مشکلی پیش اومد ب ...

باورت میشه نمیتونم؟😢 باید پول پیش جور کنیم، از درآمد شوهرم هیچ پس اندازی نمی مونه هیچی واقعا، همش میره به قسط از طرفی هم بیمه تکمیلی هزینه عمل رو تا ۸۰ درصد میده ولی قانونی گذاشتن که نمیشه ازش استفاده کنم