2777
2789

تیکه تیکه نوشتم و براتون می‌زارم کپی میکنم می‌زارم براتون 

لطفاً بخونید تا آخر بعد نظر بدید🧡😔

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظرم

از بچگی خو همش مامانمو میزد و دعوا و بشقاب و اینا میورد وسط حال و میزد می‌شکست یکی دوتا نه ها خیلی چقد خونواده مامانمو زجر داده و اذیت کرده و جلوی در همسایه ابروشونو برده 

من که بچه بودم خونواده مامانم که مثلاً تعریف می‌کردن فلانی (بابام)اینکارا کرده و فلان کرده و بهمان هووووو تا بخواید من اینقد خجالت کشیده باشم بخاطر گناه نکرده (داشتن پدری مثل پدرم)

منتظرم

جوری شده بودم مثلا ده یازده سالم بود میگفتم کاش بابام می‌مرد ب هرکس می‌رسیدم میگفتم نمیشه دعایی چیزی بخونم فقط نباشه ببینید دیگه چقد باید فشار ب بچه یازده ساله بیاد که ب اینا فکر کنه

نمیشناسم گلی

هروقت ب خاطرات بچگی فکر میکنم هیچ جای زندگیم اثر مثبتی از بابام ندیدم تا بوده خجالت تا بوده سر افکندگی 

بچه هم که بودم بهم می‌گفت خنگ یبارم نگفت چندبار گفت این حرفو 

اونقد درب و داغون بود بالاخره وقتی ۸ یا ۹ سالم بود رفت دکتر اعصاب و دارو مصرف میکرد و دیگه از اون ب بعد همششششش خواب یعنی سرکار می‌رفت میومد خونه خواب تا فردا صبح که بره سرکار

البته این سرکار رفتنم که میگم چقددددد منت میزاشت و می‌زاره که کار کرده و دوسال روزگار هرروز می‌گفت من دیگه سرکار نمیرم مرد گنده گریه میکرد که نمیخوام برم سرکار رفته بود