2777
2789

مامان منم همه خواستگارامو رد میکرد

ولی اکثرا اصرار میکردن

مادر و خواهر همسرم که یکسال زنگ میردن خونمون مامانم میگفت نه🤦🏻‍♀️

ولی اخر همسرم و خونوادش کوتاه نیومدن

اونی که بخواد از پنجره میاد

بسپار به خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خاهرم از کافه پارک رستوران شوهر درمیاد من تازه کات کردمهرچی رل زدم ب فکر س. ک. س بودن تاازدواج ...

عزیزم همون پسرای تو کافه و رستوران و اینور اونورن که سنتی میان خاستگاری اونا مگ از فضا میان تازه با این تفاوت که ماماناشون براش پسندیدن اکثرا مگه همه ی خاتسگارای سنتی خوبن؟ باید همون بیرون که نیری ی ادم درست و انتخاب کنی زرتی قرار نیست با هر کسی بری تو رابطه باید همون یک هفته دو هفته ی اول تکلیفت و مشخص کنی به طرف بگی چجور دختری هستی هدفت چیه 

دور و بر من همه با دوستی ازدواج کردن همشونم کافه دانشگاه بیرون اینور اونور پیدا کردن

تو مریخ که شوهر پیدا نمیشه

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

عزیزم ادم با این همه تحقیق و شناخت و این چیزا اازدواج میکنه تهش اینجوری میشه که طرف خیانت کاره یا کع ...

شااااید ادم درستییی بودهههههههههه نباید الکی رد میکرد نبابییییییددددددد

چرا من هرچی رل میزنم همه دنبال س ک س هستن هیچکییییییی نیومد تاالان بلاین وجود

اینایی ام ک دوستن ازدواج میکنن ..سکس دارن قبلش

ولی خب درست نیست ..شانسه یکهو طرف لاشی در میاد میذاره میره

پسرم پسراق قدیم دختر جواب نه میداد بیشتر عاشق میشد😂😂

منم دنبالم میان اما برا دوستی و حوشگزرونی تاالان اومدن توخیابون مافه رستوران و.... شوهردرنمیاد

اون‌که اره ،پسرای الان نمیخوان خودشون درگیر زندگی و این مسائل کنن..فکرت و درگیر نکن ،وقتش برسه انشاءالله توکل به خدا یکی میاد سراغت که تورو واسه خودت بخواد ،ماشاءالله چیزی م کم نداری،الان از مجردیت لذت ببر ،بعد دلت برای همین روزات تنگ میشه 

خدایا شکرت❤

خب بهتر همش بیرون باش دانشگاهتم تموم شد برو تو محیط همونجا بگرد برو خوابگاه برو کافه ی دانشگاه برو ک ...

من دانشگاه میرم البته الان وقت امتحانامه 

هرازچند روزم با دخترخالم اینا میریم بازار یا ماشین سواری یا کافه 

همینا 

سرکار چی اخه من هنمز دانشجوام کی ب دانشجو کارمیده 

حتتتما مسجد برا نماز جماعت برو وای پر از خواستگاره😂 من چند نفر و دیدم اینجور ازدواج کردن

ازاونجاها خوشم نمیاد چرا باید تظاهر کنم ب مذهبی بودن اونحاها مال مذهبیاست بعدم چندباررفتم

عزیزم همون پسرای تو کافه و رستوران و اینور اونورن که سنتی میان خاستگاری اونا مگ از فضا میان تازه با ...

من بدم میاد تو خیابون کافه پیشنهاد قبول کنم ب شخصیتم برمیخوره

من بدم میاد تو خیابون کافه پیشنهاد قبول کنم ب شخصیتم برمیخوره

سنتی کمه اجی

از لپ لپ که قرار نیست شوهر پیدا کنیم

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)