2777
2789
عنوان

رفتم اینستای شوهرم شوک شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خودش اینستا داره ولی نمیزاره تو نصب کنی نشون میده یه اشغال به تمام معناست بعدم ک و ن مادر بچه چ ...

خب منظورش چی بوده پس؟ 

کاربریمو فعلا با دوستم مشترکیم. تعلیق شده تا پیجش برگرده اینجا براش تاپیک میزنم

اصولا آقاایون مثله ما خانوما نیستن حتی تلفن زدناشونم با تیکه بی تربیتیو فحش قهقه خندیدن بهمه .

ولی شوهر من اصلا اینجوری نیست . صحبت کنه با عزیزم و اینا با مردا صحبت میکنه😐😐😐😐

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

میگ نه

خوب وقتی ک. ن مادره تو ویدیو نبوده منظور شوهره این بود چه جراتی داشته 

این کو. ن کلا اصطلاحه😅

من تایپیک دیشبشو دیدم فک کردم مامانه هم تو ویدیو بوده که این ک. نشو دیده 

بعدم اون مرده اینقددددر بی غیرت نشده طرف به مادر بچش همچین چیزی بگه بعد این با استیکر جواب کامنتشو بده 

عزیزم میگ اون طرف بلاگره

بابا دوست بخاطر یک بلاگر ناراحت 

بلاگر بلاک کنه به شوهرش بگه یک آشنا اومده گفته شوهرت اینجوری نوشته من خیلی ناراحت شدم

اصلا نگه گوشی چک کردم و دعوا نکنه اصلا و ابدا