2777
2789

لینوکس کالی چیه عزیزم 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

لینوکس کالی چیه عزیزم

کالی لینوکس یه توزیع سیستم عامل هست که روی اون از قبل ابزار های نرم افزاری برای هک و امنیت نصب شده و از لحاظ امنیتی تقویت شده برای هک و امنیت و بر پایه دبیان هستش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر لازمه بیشتر توضیح بدم یا دقیق تر

میخام نصبش کنم عزیزم 

میخام بدونم یک ویندوز جداگانه هست آیا؟ 

آسیبی به اطلاعات هارد نمیرسونه ؟ 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

میخام نصبش کنم عزیزم میخام بدونم یک ویندوز جداگانه هست آیا؟ آسیبی به اطلاعات هارد نمیرسونه ؟

چند تا هارد روی سیستمت هست و اینکه ایا کار با لینوکس رو بلدی چون باید با ترمینال بیشتر کار کنی و اینکه واقعا نیاز داری بگو اگه خواستی بگم چجوری نصب کنی هم ویندوز داشته باشی و هم کالی رو 

چند تا هارد روی سیستمت هست و اینکه ایا کار با لینوکس رو بلدی چون باید با ترمینال بیشتر کار کنی و این ...

یه هارد 

تازه میخام شروع کنم به کار باهاش تا حالا کار نکردم باش 

میخام سیستم عامل جداگانه از ویندوز ۱۰ خودم باشه 

هنوز نصب نکردم بلد نیستم