2777
2789
عنوان

رفتم اینستای شوهرم شوک شدم

422 بازدید | 28 پست

این تاپیک برای برای دوستم هست تعلیق شده تو گروه ازم خاست ک براش بزنم

دوستم میخونه تعلیقه نمیتونه جواب بده

اینه متنش👇

دیشب شوهرم خاب بود رفتم سر گوشیش رفتم اینستاش

دیدم یکی به کامنت شوهرم استیکر 🥲گریه گذاشته

زدم رو کامنت شوهرم

دیدم دو ماه پیش یک آقایی از خودش و دخترش فیلم گذاشته ک گفته مامانش از نوزادی بچه رو گذاشته و رفته و من بزرگش کردم

دختره خیلیییی ناز بود 

بعد شوهرمم کامنت گذاشته ک مادرش چه ک و ن ی داشت

(حدس میزنم بخاطر خوشگلی دختره بوده ک مثلا دخترش چه خوشگله.... نمیدونم این حدس منه) همین یارو هم دیروز یراش این استیکر🥲 رو گذاشته

من دیشب اتاق بچه ها خابیدم

حالم بد بود

نمیزاره اینستا نصب کنم ولی خودش داره

همشممممم ادعای پاکی داره

نمیدونم بهش بگم یا نه

دلم میخاد بگم ولی نمیدونم چجوری

به روش بیارم؟

کاربریمو فعلا با دوستم مشترکیم. تعلیق شده تا پیجش برگرده اینجا براش تاپیک میزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خودش اینستا داره ولی نمیزاره تو نصب کنی نشون میده یه اشغال به تمام معناست بعدم ک و ن مادر بچه چه ربطی به قشنگی بچه داره چقدر تو ساده ای 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

شاید منظورش از چه کونی داشته یعنی چه جراتی داشته ؟ ازش منظورش رو بپرس .‌فکر کنم شما اشتباه متوجه شدی ...

منم همین رو خواستم بگم.

توی زبان ترکی معنی این حرف میشه جرات داشتن 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

صبح تو تاپیک پربازدید یکی کامنت گذاشت مردایی که رو خانومشون حساسن و غیرت زیادی دارن خودشون هم رعایت میکنن 

کجایی عقب مونده بیای این تاپیک رو ببینی؟😂

اذان صبح حیات بخش… 😍 همانا خدا بهترین انتقام گیرنده است✌🏻