2777
2789
عنوان

به نظرتون بر گردم سر كارم با اين شرايط

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 23 پست
خريت كردم پس اندازمو فهميد با زور گرفت ميگه پس ميدم به عنوان قرض ميدي ولي قبول نميكنه من از ته دل قر ...

اگر میری سرکار دیگه بگو پس انداز ندارم. بگو خرج شد. حقوقتم کمتر بگو یه کارت برای خودت بزار ماهی حواقل نصفشو بریز توی اون

بهش هیچیو نشون نده. اگر اعتراض کرد بگو به علت تمام سرمایم که ازم گرفتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زن برادرم یک ریال نمیده به برادرم اگر بده در قبالش چک میگیره دوبرابرش رو

البته که همه میگن این چه زندگیه ولی خب الان نصف دارایی برادرم به نامشه  و برای خودش کلی طلا و پس انداز داره 

من تقديم نميكنم ميگيره با زور بلا ميگه ميخرم پس ميدم اما فعلا نداده اينطوري احساس پوچي دارم برمم باز ...

هدف این اقا همینه که تو چیزی جمع نکنی چون میگی خودش کلی ملک داره پس احتیاجی به پول تو نیس 

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

اگر میری سرکار دیگه بگو پس انداز ندارم. بگو خرج شد. حقوقتم کمتر بگو یه کارت برای خودت بزار ماهی حواق ...

اره نميخوام ديگه بگم 

هرچند نميدونم بتونم دوام بيارم يا نه 

يه تومن ده تومن هرچي واريز كنه تا حساب ريال به ريالشو ميپرسه 

به نظرت ميترسه من پول جمع كنم جدا بشم؟ 

چون اينكار بعيد نيست ازم اينقد اذيت شدم از دستش 

ولي از حق نگذريم برا تحصيلم كم نزاشت