2777
2789
عنوان

رفتم اینستای شوهرم شوک شدم

333 بازدید | 23 پست

این تاپیک برای برای دوستم هست تعلیق شده تو گروه ازم خاست ک براش بزنم

اینه متنش👇

دیشب شوهرم خاب بود رفتم سر گوشیش رفتم اینستاش

دیدم یکی به کامنت شوهرم استیکر 🥲گریه گذاشته

زدم رو کامنت شوهرم

دیدم دو ماه پیش یک آقایی از خودش و دخترش فیلم گذاشته ک گفته مامانش از نوزادی بچه رو گذاشته و رفته و من بزرگش کردم

دختره خیلیییی ناز بود 

بعد شوهرمم کامنت گذاشته ک مادرش چه ک و ن ی داشت

(حدس میزنم بخاطر خوشگلی دختره بوده ک مثلا دخترش چه خوشگله.... نمیدونم این حدس منه) همین یارو هم دیروز یراش این استیکر🥲 رو گذاشته

من دیشب اتاق بچه ها خابیدم

حالم بد بود

نمیزاره اینستا نصب کنم ولی خودش داره

همشممممم ادعای پاکی داره

نمیدونم بهش بگم یا نه

دلم میخاد بگم ولی نمیدونم چجوری

به روش بیارم؟

کاربریمو فعلا با دوستم مشترکیم. تعلیق شده تا پیجش برگرده اینجا براش تاپیک میزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون چه مرد بی غیرتی بوده که شوهرتو نشسته بندازه رو بند

بگو من ندارم پس خودتم نداشته باش

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

وقتی یه مرد بدبینه و اجازه کوچک ترین کار مثل نصب اینستارو بهت نمیده ینی خودش مشغول یه غلطاییه براهمونم فک میکنه بقبه مث خودشن هردیدی نسبت ب زنو بچه بقیه داره مردمم واسه زنو بچه خودش همونجورن