2777
2789
عنوان

شهریه دانشگاه پیام نور چقده

103 بازدید | 14 پست

؟؟؟

برا ارشد زیاده؟؟؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ثابتش تقریبا ۸۰۰متغیر بستگی ب واحدایی ک برمیداری داره

برا ارشد؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ارشد ترمی حدودا ۸ تا ۱۰ میخاد....

الان واسه کارشناسی ترمی ۴ ، ۵ تومنه

امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭 خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭

نه ارشد ترمی حدودا ۸ تا ۱۰ میخاد....الان واسه کارشناسی ترمی ۴ ، ۵ تومنه

چقد گرون قبلا خیلی کم بود

چقد گرون قبلا خیلی کم بود

اره هزینش رفته بالا

امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭 خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭

واسه کارشناسی دیگه

من میخوام ارشد بخونم

دوسال پیش یه خانم ترم اول بود میگفت شهریش ۲ میلیون

من میخوام ارشد بخونمدوسال پیش یه خانم ترم اول بود میگفت شهریش ۲ میلیون

من مهر واسه ترم ۳ میخام ثبتنام کنم

تا الان انقد دادم

مثلا ترم گذشته ۲۰ واجد برداشتم شد ۲ و ۲۰۰

اون خانمم درست گفته

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
من مهر واسه ترم ۳ میخام ثبتنام کنمتا الان انقد دادممثلا ترم گذشته ۲۰ واجد برداشتم شد ۲ و ۲۰۰اون خانم ...

برا کارشناسی؟

آره

ارشد گرونتر نیست؟