2777
2789
سزارین کردم چیکار کنم شکمم آب بشه و اون قسمت افتاده از بین بره و اینکه تو دورانشیر دهی هستم با اینکه ...

برای افتادگی شکم میتونید حرکات زیر شکم انجام بدین و تغذیه پر پروتئین داشته باشین

برای باسن حتما حرکات باسن رو زیاد انجام بدین و تا حد توانتون سنگین که اسیب نبینید

سینه ام متاسفانه با ورزش بزرگ نمیشه فقط کوچیکتر میشه

اول دکتر برین چکتون کنه بعدش اگر گفت مشکلی نیست انجام بدین

آها. ممنونم🩷

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشدم چند وقتا کار میکنیدولی اگر بیشتر از یکساله و چکاپ کامل دادین و مشکلی نبودمیتونید کراتین و ...

یه هفتس باشگاه میرم

به مکملی می‌خوام همراش بخورم برای چاقی باسن و رون

و کلا چه غذاهایی رو برای چاق شدن پایین تنه پیشنهاد میکنید

چرا ب نظرتون گودی کمر دارم ازاول بوده یا ب مرور ایجاد شده؟خیلی درد میگیره کمرم بخاطرش برم دکتر بهتره ...

گودی کمر عوامل مختلفی مثل ژنتیک،توی پوزیشنای بد نشستن یا خوابیدن یا بیش از حد قوز کردن داره

حتما دکتر برین بله

ورزشایی مثل کرانچ،پلانک،شکم دست جمع،انقباض شکم،راشن تویستک،و حرکتای هوازی

برنامه ای هس دانلود کنم ؟ یابزنم تونت 

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

گودی کمر عوامل مختلفی مثل ژنتیک،توی پوزیشنای بد نشستن یا خوابیدن یا بیش از حد قوز کردن دارهحتما دکتر ...

خیلی ممنونم

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

یه هفتس باشگاه میرمبه مکملی می‌خوام همراش بخورم برای چاقی باسن و رونو کلا چه غذاهایی رو برای چاق شدن ...

عزیزم هیچ غذایی نیست که پایین تنه یا بالا تنرو چاق یا لاغر کنه

همه تمرینا و غذاها رو کل بدن تاثیر میزارن

شما تغذیو کامل رعایت کن ولی مثلا برای پایین تنه سنگین تر کار کن ک عضلاتش حجم بگیرن