2777
2789
حرکتایی مثل پلانک،گربه گاو،روئینگ با کش،حرکت فیله کمر خوابیدهولی حتما باید اول پیش ارتوپد و متخصص بر ...

کمر درد دارم. میشه این حرکاتی که گفتین بزنم؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ورزش حجم سینرو نمیتونه بیشتر کنه حتا کوچیکترشم میکنه بخاطر اینکه حجم سینه از چربیهمیتونید یسری ...

یعنی اگه وزنم بره بالا مثلا ۶۰ تا ۶۵ کیلو‌ بشم احتمال داره سینمم بزرگ بشه؟

امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭  خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭مهر ماه بعنوان معلم پایه سوم در مدرسه غیرانتفاعی استخدام شدم و ۱۶ تا شاگرد گوگولی دارم 🥹😍

سلام منم فدم ۱۶۵ وزنم ۵۵ شکم دارم شایدم ندارم چون گودی کمر دارم نشون میده گودی کمرم زیاده ۵دقه بیشت ...

گودی کمر یسری حرکات اصلاحی داره ولی طول میکشه و باید مداوم انجام بدین

حرکاتی مثل گهواره،گربه گاو،پلانک،کرانچ شکم 

سزارین کردم چیکار کنم شکمم آب بشه و اون قسمت افتاده از بین بره 

و اینکه تو دورانشیر دهی هستم با اینکه باسن خوش فرمی داشتم باسنم خیلی کم حجم شده چیکار کنم حالت قبل قبل پیدا کنه 

برای بزرگ کردن سینه چیکار کنم 

ممنون پاسخ بدین 

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

نه قبل قرصها هم شکم رو داشتم حتی وقتی ۵۰کیلوبودم چه ورزش قدرتی انجام بدم؟

ورزشایی مثل کرانچ،پلانک،شکم دست جمع،انقباض شکم،راشن تویستک،و حرکتای هوازی

گودی کمر یسری حرکات اصلاحی داره ولی طول میکشه و باید مداوم انجام بدینحرکاتی مثل گهواره،گربه گاو،پلان ...

چرا ب نظرتون گودی کمر دارم ازاول بوده یا ب مرور ایجاد شده؟

خیلی درد میگیره کمرم بخاطرش 

برم دکتر بهتره ن؟

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

عزیزم من ۳ ماه رفتم بدنسازی بدنم خیلی خوب فرم گرفت فقط یکم شکم دارم مربی بهم گفته بود برای حجم گرفتن ...

بله برای حجم گرفتن میتونید اینارو بخورین

ولی برنامتونو عوض کنید چون بدن تو استوپ حرکتی قراز میگیره و یه حرکتیو بیش از حد انجام بدین بدن قفل میکنه

بله برای حجم گرفتن میتونید اینارو بخورینولی برنامتونو عوض کنید چون بدن تو استوپ حرکتی قراز میگیره و ...

مربی ۵۰۰ میگیره واسه برنامه زورم میاد پول جدا بدم 

خصوصی ام ۳ تومن میگیره 

بهم گف خصوصی بردار 

بله اگر چربی اضافه کنید حجم سینه ببشتر مبشه ولی عضله اضافه کنید خیر

اها ممنون

امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭  خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭مهر ماه بعنوان معلم پایه سوم در مدرسه غیرانتفاعی استخدام شدم و ۱۶ تا شاگرد گوگولی دارم 🥹😍