عزیزم ورزش حجم سینرو نمیتونه بیشتر کنه حتا کوچیکترشم میکنه بخاطر اینکه حجم سینه از چربیهمیتونید یسری ...
یعنی اگه وزنم بره بالا مثلا ۶۰ تا ۶۵ کیلو بشم احتمال داره سینمم بزرگ بشه؟
امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭 خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭مهر ماه بعنوان معلم پایه سوم در مدرسه غیرانتفاعی استخدام شدم و ۱۶ تا شاگرد گوگولی دارم 🥹😍
سزارین کردم چیکار کنم شکمم آب بشه و اون قسمت افتاده از بین بره
و اینکه تو دورانشیر دهی هستم با اینکه باسن خوش فرمی داشتم باسنم خیلی کم حجم شده چیکار کنم حالت قبل قبل پیدا کنه
برای بزرگ کردن سینه چیکار کنم
ممنون پاسخ بدین
22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من میدونم تو خیلی زیبایی اصلا همهی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمیبینی 😍قسمت همهی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همهی منتظرا سبز کن 💚😍😍
بله اگر چربی اضافه کنید حجم سینه ببشتر مبشه ولی عضله اضافه کنید خیر
اها ممنون
امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭 خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭مهر ماه بعنوان معلم پایه سوم در مدرسه غیرانتفاعی استخدام شدم و ۱۶ تا شاگرد گوگولی دارم 🥹😍