2777
2789
عنوان

مامان دوس پسرم نیاد جلو درموننن

| مشاهده متن کامل بحث + 2041 بازدید | 96 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا نمیاد اگر اومد زنگتونو خاموش کن بدون اینکه ب کسی بگی ریلکس رفتار کن

من حتی نمیتونم برا بچم مادر کاملی باشم دلم برا بچم خیلی میسوزه و همش میگم ای کاش میمردم و اونو به دنیا نمیاوردم اون به من نیاز داشت اون منو میخواد اون زندگیشو نابود کردم ولی خدا برایه پدرش نسازه که باعث شد من کارم به اینجاها بکشه من و بچشو قربونیه یه زن مطعلقع کرد

کاتتت کاتتت کاتتتتتتتتتت

اشتباه منو تکرار نکننننن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

خیلی برات ناراحت شدم عزیزم . خودتو نگران نکن حل میشه انشالله . اصلا اقدامی انجام نده . ساکت و آروم سرجایش خودت بشین نیازی نیست کاری کنی بسپارش به خدا مطمعنم به خوبی حل میشه . 

بچه تو پیش خودته؟!دختره یا پسر ؟!