2777
2789
عنوان

مامان دوس پسرم نیاد جلو درموننن

| مشاهده متن کامل بحث + 2041 بازدید | 96 پست
پسرت 7ماهشه؟؟؟چوری 8ماهه با این آقایی؟؟

چون همسرم بهم خیانت کرد با کسی که مطعلقس گردنشو کبود دیدم همه بلا سرم آورد وقتی باردار بودم گفت این بچه بچه ی من نیست و باعث شد من برم دی ان ای و کلی چیزایه دیگه با دوست دخترش حکم جلبمو گرفتن نتونستم ثابت کنم که دوس دخترشه

میگی برگرده میگم اگه بتونه برگرده اونم سالماین یارو مشخصه مشکل داره

اره بابا مثل شوهر سابق من دیوونه ست این پسره 

من خودم اگه یه روزی با چاقو تیکه تیکه کنه برنمیگردم 

مگه عقلم کمه با آدم دوقطبی برگردم و روزگار خودمو سیاه کنم؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بچه سال اومده تو سایت همتونو ایسگا کردههدفت چیه واقعا ؟یه جا گفتی اسمش محمده یجا گفتی اسمش علی هس ...

ای کاش همشونو بخونی محمد علی ای کاش یاد بگیری قضاوت نکنی من حالم بده اومدم دارم باهاشون صحبت میکنم وگرنه بیکار نیستم 

ببین دوست عزیز من رفتم همه تایپیکاتو خوندم دوسندارم بگم فیکی اما چرا سنتو ی بار گفتی من ۱۷ اون ۱۹ و ...

اون ۱ بار که گفتم ۱۷ اشتباه تایپی بود که نتونستم بعد اون درستش کنم خواستم تایپیکمو حذف کنم ولی نشد متاسفانه

بعدم تو همه ی تایپیکات گفتی طرفو دوسداری اگر دوسداری پای پس لرزه ها و لرزه هاش بمون من ۹سال کسیو دوس ...

نمیدونم چکار کنم من شرایطم فرق داره هیچکس نمیتونه منو بفهمه

اون ۱ بار که گفتم ۱۷ اشتباه تایپی بود که نتونستم بعد اون درستش کنم خواستم تایپیکمو حذف کنم ولی نشد م ...

خیلی هم عالی از مادر طرف نترس نمیاد در خونتون چون پسره پشتته نمیزاره

نمیدونم چکار کنم من شرایطم فرق داره هیچکس نمیتونه منو بفهمه

درسته میفهمم شرایطتو اما تو با این آدم الان ازدواج نمیکنی ک فعلا ب دوستیتون ادامه بده بزار سنتون بره بالا ناخوداگاه ول میکنید همو