2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت این کارت با هرزگی واسه من هیچ فرقی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 3431 بازدید | 90 پست

حالا ک هیچ سودی برات نداره ی قرص بگیر بریز تو غذاش زمینگیرش کن یا ازین قرصای اعصاب ک آدمو بیخیال میکنه.اگه معتادم بشه راحت میشی میتونی خودت بری کارکنی خلاصه ی چیزی ب خوردش بده 

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
زندگی با این چه منفعتی برات داره؟ نه درآمد درست حسابی نه ماشین نه خونه مستقل خسیس و بددهن و عصبی هم ...

خب من چجوری پسرمو بزارم و برم دنبال هدفای خودم روزی که من این بچه رو به دنیا اوردم دیگه یعنی باید تا آخر عمر مادریشو کنم نه اینکه الان بگم خسته شدم دیگه نمیکشم و برم و فقط ۴۸ ساعت در هفته ببینمش یعنی دلم طاقت نمیاره پسرمم بدتر از من. بخدا مادربودن خیلی سخته

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ک هیچ سودی برات نداره ی قرص بگیر بریز تو غذاش زمینگیرش کن یا ازین قرصای اعصاب ک آدمو بیخیال میک ...

اتفاقا یبار دکتر بهش چقد دارو داده بود ابجیمم هی میگفت حالا که نمیخوره یواشکی بریز تو غذاش اما بازم ترسیدم گفتم یوقت با چیزی قاطی شه سمی شه. یبارم دکتر بهش گفت باید دارو بخوری اما قبول نمیکنه

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

همسرت بی غیرتی و بی عرضگی خودشو رو با این مغلطه بازی ها میخواد بپوشونه شخصی که عرضه فراهم کردن یه ات ...

دقیقا هیچی نداره زبونشم درازه. به همین ماه عزیز قسم اوایل اشنایی من بهش میگفتم اخلاق خیلی واسم مهمترِ تو خوش اخلاق باشی کنارت نون خالی ام بخورم خداروشکر میکنم. الان هیچکدومشو نداره 

خانوادش همشون ازش میترسن

شوهر الدنگت با دندونپزشکی مرد مشکل نداره با اینکه تو رفتی و گفته هزینه اش زیاده و انجام ندید دندونات می‌ریزه مشکل داره نکبت. بگو قانونا هزینه های درمان زن با شوهرشه میرم ازت شکایت میکنم خاک بر سر 

الهی دستش بشکنه الهی به زمین گرم بخوره نتونه پاشه. 

بغض کردم

خدا بهتون کمک کنه خدا الهی شما رو از دست این جونور راحت کنه

الهی یه روزی برسه که حتی این روزا رو یادتون نیاد اینثدر که خوشبخت باشید

خب من چجوری پسرمو بزارم و برم دنبال هدفای خودم روزی که من این بچه رو به دنیا اوردم دیگه یعنی باید تا ...

بچه رو ببر 

فکر کردی اینا بچه تو نگه میدارن؟ 

همچین شوهر و مادر شوهری دلسوز بچه ات نیستن 

هم از شوهرت دور شو هم خانواده ات

تو این محیط سمی وقتی عصبیت میکنن طفل معصومو کتک میزنی بچه فقط اذیت میشه 

سر بدهی و قسط و اینکه نمیتونه خونه بگیره و کارتش خالیه که اعصابش همیشه خورد. جلوش گریه ام کنه عین خی ...

عزیزم از بچت نترس خداروشکر مادرشوهرت مهربونه و از پسرت خوب نگهداری میکنه این مرد ترس از دس دادنتو نداره برا همین داره میتازونه وقتی کتکت زده بخیه خوردی نرفتی شکایت کنی؟؟؟؟ اینا میشد مدرک برات راستی پسرتم ۱۳ سالش بشه خودش میتونه حضانت دائمشو انتخاب کنه و برا همیشه بیاد پیشتون اگه انتخابش زندگی با شما باشه نه پدرش.  بجای شوهر اگه میرفتی سرکار حداقل هزینه های پزشکیتو تامین میکردی اینجا فقط عمرتو هدر میدی