2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت این کارت با هرزگی واسه من هیچ فرقی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 3402 بازدید | 90 پست
بچه رو ببر فکر کردی اینا بچه تو نگه میدارن؟ همچین شوهر و مادر شوهری دلسوز بچه ات نیستن هم از شوهرت د ...

اتفاقا یه آدم لجباز و کینه ای که لنگه نداره. الان خودشو بچش بخونه مادرش عادت کردن. اتفاقا اون روز میشنیدم داشت با تلفن حرف میزد به دوستش میگفت بچه رو ازش بگیر چرا گذاشتی پیش زنت غلط کرده بچه رو نده بهش...

همیشه بهم گفته بچه رو نمیزارم خونه ننت بزرگ کنی

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

چندسالشه بچت؟

کلاس اول

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلاس اول

الهی بگردم🥺 چی میکشه مخصوصا زمان مدرسه ها

یه دو سه سال دیگه تحمل کن بچت بزرگ بشه ، هروقت هم میزنتت برو کلانتری شکایت کن تا مدرک داشته باشی، این آدم سروگوشش میجنبه ترس از دست دادنت هم نداره ، میگه بذار اینقد اذیتش کنم تا خودش بذاره بره من برم دنبال کثافتکاری

مطمئن باش اگه میره سر کار پول هم داره ولی واسه شما خرج نمیکنه ،اجاره خونه که نمیدین موتور و ماشین هم که نداره چه جوره که پولی نداره واسه شما🤔

بچت هم تو این محیط سمی داغون بزرگ نکن ، چون همون هم بزرگ بشه میگه الکی منو بهونه کردی،تو جرئت و شهامت طلاق نداشتی وگرنه کدوم آدم عاقلی تو اون محیط دووم میاورد

اگرم داره تحمل میکنی به امید اینکه یه روز درست شه باور کن نمیشه، اگرم بشه میشه ۷۰سالگیش که دیگه به دردت نمیخوره

الهی بگردم🥺 چی میکشه مخصوصا زمان مدرسه هایه دو سه سال دیگه تحمل کن بچت بزرگ بشه ، هروقت هم میزنتت ب ...

خدا نکنه عزیزم....

اره منم میگم یخورده بزرگتر شه عاقل تر شه الان برم کی به درساش میخواد برسه کی میخواد بره مدرسه دنبالش وقتی یه دیقه دیر میکردم بغض میکرد وقتی منو از دور میدید تو حیاط مدرسه میدویید بغلم ذوق میکرد واقعا الان نمیتونم ریسک کنم بزارم و برم و بگم اینجوری برا جفتمون بهتر.

وقتی قهر میکنه یماه یماه و واسش مهم نیس یعنی منو نمیخواد دیگه هیچ تلاشی ام واسه زندگیمون نمیکنه. بخدا هرکی میبینه میگه حالا این همه فداکاری کردی شوهرت قدرتو میدونه دیگه خبر ندارن چیکار میکنه باهام.

بازم توکل بخدا هیشکی از فردای خودش خبر نداره

دقیقا هیچی نداره زبونشم درازه. به همین ماه عزیز قسم اوایل اشنایی من بهش میگفتم اخلاق خیلی واسم مهمتر ...

چی بگم آسمان جان😔 من همیشه به فکر خودت و پسر کوچولوت هستم این مرد چطوری اسم خودشو گذاشته مرد ؟نه میتونه خونه و رفاه شما رو تامین کنه نه پدری میکنه ......دقیقا پدر و مادرش به چه روشی این بشر رو تربیت کردن از خدا میخوام سر به راه بشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

اسی دوسش داری واقعااا؟ اگه داری ک اون بحثش جداس اگه نداری برای خودت ی کاری بکن ب خدا نمیخوام ته دلت رو خالی کنم ببین تا جونی میتونی خودتو از این شرایط در بیاری بعد ک سنت بره بالا ب خودت میگی چرا نرفتم چر انکردم و خییییلی چراهای دیگه.برو دنبال زندگیت برو نزار آرزوهات انشالله بعد صدو بیست سال دفن بشن برو هم خودتو بکش بالا هم پسرتو نزار حسرت ب دل بمونین.برو اون زندگی ک لیاقتت هست رو بساز اولش سخته ولی بعدش درست میشه تو میتونی. 

اسی دوسش داری واقعااا؟ اگه داری ک اون بحثش جداس اگه نداری برای خودت ی کاری بکن ب خدا نمیخوام ته دلت ...

خواهرام که میگن دوسش داری که داری تحملش میکنی هرکی جای تو بود دیوونه شده بود یا فرار کرده بود. اخه بدون بچه چجوری برم من بهش خیلی وابستم اونم همینطور نمیتونم فقط هفته ای ۴۸ ساعت ببینمش پس درس و مشقش چی 

چرا گریه میکنی چرا ناراحت میشی 

مگه اون آدم هستدکه حرف آدامیزادی بزنه اهمیت نده بزار بگه از اینور گوش کن از اونور بده بره 

به خدا بسپار 

به خدا بگو ای خالق من از مخلوق بی وجدان و ظالمان هیچ انتظاری ندارم من از تو انتظار دارم و به تو پناهذمیاورم یک کاری کنم بتونم دندنمو درسنت کنم

خواهرام که میگن دوسش داری که داری تحملش میکنی هرکی جای تو بود دیوونه شده بود یا فرار کرده بود. اخه ب ...

اون روز روضه داشتم پنج شنبه هفته قبل 

برات دعا کردم بدون اینکه تو باخبر بشی

چرا گریه میکنی چرا ناراحت میشی مگه اون آدم هستدکه حرف آدامیزادی بزنه اهمیت نده بزار بگه از اینور گوش ...

اره بخدا بعد چند روز گریه وافسردگی خودمو جمع و جور کردم باخودم گفتم چرا داری خودتو داغون میکنی بخاطر یه آدم بی ارزش منکه مقصر نبودم یا کار اشتباهی نکردم خدا خودش شاهده بزار اصلا پشتشو کنه بمن بجهنم

اون روز روضه داشتم پنج شنبه هفته قبل برات دعا کردم بدون اینکه تو باخبر بشی

عزیزم خدا ازت قبول کنه انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده. بخدا بعضی از شما کاربرا بیشتر از خواهر بمن نزدیکین خداروشکر میکنم🌷

اره بخدا بعد چند روز گریه وافسردگی خودمو جمع و جور کردم باخودم گفتم چرا داری خودتو داغون میکنی بخاطر ...

اره اصلا ناراحت. نباش 

همه ی آدم ها تهش یا دندان مصنوعی میزارن یا دندون می‌کردند ایمپلنت میکنن

غمتذنباشه پدر من در ۳۵سالگی دندون مصنوعی کلا گذاشت جنس دندوناش بد بود و سیگار میکشید 

برادرشوهر ۲۹اینا کلا دندان مصنوعی گذاشت 

اره اصلا ناراحت. نباش همه ی آدم ها تهش یا دندان مصنوعی میزارن یا دندون می‌کردند ایمپلنت میکننغمتذنبا ...

بخدا چندروز هیچی نمیتونم بخورم هرچی میخوره به لثه هام زخم میشه ۲کیلو لاغر کردم. منم به مصنوعی راضیم اگه پولش باشه

توکل بخدا