2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟خیلی زشته مشکی. البته از سفید بهتره.

بعد یه مدت از رنگ مو زده می شی می گی کاش موهام مشکی بود...من که موهای بقیه رو می بینم افسوس می خورم..بعدم همش باید ریشه گیری کنی وگرنه سفیدات پیداست

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
چرا؟خیلی زشته مشکی. البته از سفید بهتره.

موی مشکی جذاب ترین رنگ موی جهانه عزیزدلم 😂😙

اسمم ناز 🫠🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                               تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄                         أَنْتَ كَهْفِي🌛   

باور کن..من چند تا تار سفید داشتم رنگ کردم برا عقدم...حالا اصلا پیدا نبود اون زیر بود ولی من حساس بو ...

منم موهام سفید داره خیلی ولی دیگه رنگ نکردم پایینش قهوه ای بالاش سفید سیاه😂😂😂همه میگن رنگ کن میگم نه هروقت پول داشتم ی لایت بزنم ک اگه ريشش دراومد زشت نشه رنگ میکنم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰