2777
2789
عنوان

سلام اهواز

62 بازدید | 13 پست

سلام دوستان اهوازی

کسی میدونه بین دکتر مریم خسروانی و مریم بقایی و لیلا حاجی مرادی کدومشون بهترینه

و از لحاظ کاری دلسوز تر و با تجربه تره و واسه زایمان خودش بالای سر بیمار میمونه؟

هفته ۲۳ بارداری هستم هنوز نتونستم دکتر خوبی واسه زایمان پیدا کنم از طرفی هم برام مهمه که دکتر با بیمارستان بقایی قرارداد داشته باشه

دکتر گازور شنیدم خوبه و فکر کنم بیمارستان بقایی هم میاد

درمانگاه حکیم هست ایشون

اما دکترایی که گفتید رو نمیشناسم فقط دکتر حاجی مرادی یک بار رفتم چکاپ پیشش

البته تا جایی که میدونم تو روند زایمان دکتر کلا نمیاد مگر اینکه ماما همراه بگیرید.و دکتر موقع گرفتن بچه اگر خودتون بخواین میاد بالا سرتون.

خانم نداف و خانم خوشایند خیلی ماما همراه عالی هستن طوری که بی نیاز از دکتر میشید

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یادم اومد دکتر خسروانی هم یک بار بودم برای چکاپ. 

دکتر خسروانی اخلاقش بهتر از حاجی مرادی بود

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
دکتر گازور شنیدم خوبه و فکر کنم بیمارستان بقایی هم میاددرمانگاه حکیم هست ایشوناما دکترایی که گفتید ر ...

من قصدم سزارین اختیاریه و با بیمارستان بقایی هم قرارداد داریم اون سه تا دکتری که گفتم اونجا هستن واسه همین میخواستم مطمئن شم که کار کدومشون بهتره

من قصدم سزارین اختیاریه و با بیمارستان بقایی هم قرارداد داریم اون سه تا دکتری که گفتم اونجا هستن واس ...

برای سزارین که همه دکترا خودشون میان چون گفتید کدوم بالا سر بیمار میمونه فکر کردم قصدتون زایمان طبیعی هست. 

به جز این دکترها کسی دیگه نمیاد بقایی؟ 

الان یادم اومد دکتر خسروانی هم یک بار بودم برای چکاپ. دکتر خسروانی اخلاقش بهتر از حاجی مرادی بود

منم تعریف خسروانی رو زیاد شنیدم و پیج اینستاش رو هم دنبال میکنم ولی با مامانی که تجربه زایمان داشته باشه پیشش تاحالا برخورد نکردم که ببینم راضی بوده یا نه

منم تعریف خسروانی رو زیاد شنیدم و پیج اینستاش رو هم دنبال میکنم ولی با مامانی که تجربه زایمان داشته ...

راستش منم نمیدونم. من دور از جون شما برای سقط پیشش بودم اروم و خوب برخورد کرد مطبش هم خیلی شلوغ نبود از مطب دکتر حاجی مرادی شلوغ تر بود البته

من زایمانم پیش دکتر توسلی بود خیلی راضی بودم اما از اهواز رفته 

برای سزارین که همه دکترا خودشون میان چون گفتید کدوم بالا سر بیمار میمونه فکر کردم قصدتون زایمان طبیع ...

دکتر نصیرخانی ، شیبانی ، اژدریان هم بیمارستان بقایی هستن البته

دکتر نصیرخانی ، شیبانی ، اژدریان هم بیمارستان بقایی هستن البته

نمیشناسمشون 

یه تماس با درمانگاه حکیم بگیر بگو وصل کنن بخش زنان بپرس دکتر گازور قرارداد داره با بقایی؟! 

الهی که بلا همیشه ازت دور باشه قشنگن مرسی ازت😘

متشکرم 

ان شاءالله به سلامتی زایمان بکنید