2777
2789
عنوان

میخوان برای عموم برن خواستگاری

118 بازدید | 10 پست

عموم حدودا ۴۰ سالشه 

خودش دختره رو پسندیده، میگه دختر سنگین و نجیبیه 

اما مادربزرگم قبول نمی کنه 😐

حالا مشخصات دختره 

خیاط،دیپلم ، ۳۳ سالشه، پدرش کشاورزه و مادرش خانه دار ، خیلی دختر خوبیه،اخلاق عالی، خانه داریش زبانزده، آشنا هم هست 

عموم هم شغل اصلیش آزاده، ولی دکترا داره و دانشگاه آزاد تدریس می کنه( حق التدریس)

مادربزرگم گیر داده که بهم نمیخورن درصورتی که واقعا با هم سازش و تفاهم دارن 

شما چی فکر می کنید؟ بهم نمیان؟

لطفا صادقانه بگید آره یا نه فقط

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو طرف باید همو بپسندن که پسندیدن مادربزرگت چیکار داره تو کار یه مرد ۴۰ ساله دخالت میکنه! جوون ۲۰ ساله نیست که بگی ممکنه خام باشه و اشتباه کنه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

مادربزرگت فکر میکنه پسرش تحفه ست که تا الان نذاشته زن بگیره عموت چرا عقلشو میده دست ننه‌ش.

بیچاره کسی که بخواد زن پسری بشه که مادرش تصمیم اول و آخر میگیره واسش

یکی سر پا موند و رسید:)

به مادربزرگت چه ربطی داره 

من نمیفهمم واقعا عموت که دیگه ۲۰ سالش نیست ۴۰ سالشه دختره هم سنش زیاده 

خودشون خوب و بدشون رو تشخیص میدن ...

من نمیدونم چرا مادرشوهرا همش دنبال رقابت و مخالفت با عروس هستن ...

ببخشیدا به شما برنخوره کلی میگم هرکی دیدم اینجوریه

فقط 45 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

به مادربزرگت چه ربطی داره من نمیفهمم واقعا عموت که دیگه ۲۰ سالش نیست ۴۰ سالشه دختره هم سنش زیاده خود ...

دقیقا. تا نهایت ۲۰ سالگی حق داری پسرتو راهنمایی کنی الان این دیگه سنی ازش گذشته مادرش چیکار داره با زندگیش

یکی سر پا موند و رسید:)

دقیقا. تا نهایت ۲۰ سالگی حق داری پسرتو راهنمایی کنی الان این دیگه سنی ازش گذشته مادرش چیکار داره با ...

والا ۴۰ سال خیلی زیاده 

ما تو فامیل الان پسر ۳۳ ساله داریم بچه اش ۷ سالشه 

فکر کن ۴۰ سالش میشه بچه اش ۱۵_۱۴ ساله میشه

فقط 45 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

دو طرف باید همو بپسندن که پسندیدن مادربزرگت چیکار داره تو کار یه مرد ۴۰ ساله دخالت میکنه! جوون ۲۰ سا ...

خیلی ازپدرومادرهاهم توی ازدواج فرزندشان اشتباه میکنن مخصوصازمان قدیم مثلاپدربزرگم باعث شد خاله هام شوهر خوبی نکنند بااینکه خواستگاری بهترازشوهرشونوداشتن بااین تصمیمات اشتباهشون زندگیه خاله هاموتحت تاثیرقراردادن