2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا نری؟ 

منم با دخترم بدون همسرم گاهی که حوصله نداره بیاد میرم اونم دیده اینجوریه میاد دیگه  وقتی پایه نباشی نمیشه که بقیه دنبال علاقشون نرن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
چون خیلی خودرای هست بهم خوش نمی‌گذره ترجیح میدم نرم

برو نزار بقیه بفهمن بدون شما هم خوش میگذره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بقیه مثلاً کیا ....از یه طرف برا بچه ها دلم میسوزه نزارم برن گناه دارن....از یه طرف اینقد منو نادیده ...

همسرت و بچه هات

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

باید باهاشون بری مگه به خانواده نیستین؟

اگرم نرفتی بچه ها هم نباید برن البته اگه سنشون کمه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

از نطر من ایرادی نداره،سفر برای رفع خستگی و آرامش هست. اگه شما بهتون خوش نمی گذره، بگذارید هر از گاهی تنها برن. شما هم خونه، چند روزی استراحت کنید فارغ از وظایف مادری و خونه داری. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه‌ هات چند سالشونه ؟

بچه های من تا سر کوچه تنها با باباشون نمیرن با این اینکه عاشق باباشونن میگن مامان هم باید باشه 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
کم نیست میتونن از عهده خودشون بر بیان ده سال و سیزده سال

عزیزم بچه هستن که!!!!!به هیچ عنوان تنها نفرستشون

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی