بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ربط این دوموضوع مثل ربطه مزه خیار شور و قیمت نفت جهانیه
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
ربط این دوموضوع مثل ربطه مزه خیار شور و قیمت نفت جهانیه
کلاا فقط بلده دل بشکنه اونسری پیام اشتباهی به همکارم دادم برگشت بهم گفت که تو هرزه ای رابطه دیگران بهم میزنی منم برگشتم گفتم اگه هرزه بودم الان سینگل نبودم
و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران … نمیدونستید بدونید گلم
کلاا فقط بلده دل بشکنه اونسری پیام اشتباهی به همکارم دادم برگشت بهم گفت که تو هرزه ای رابطه دیگران ب ...
هرزه بودن ب سینگل یا رل بودن نیس ب ذات طرفه فداتشم با همچین موجودات سمی دهن ب دهن نشو وگرنه تنها کشی ک ضرر میکنه خودتی
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
میدونم منم منظورم بود اگه تو رابطه کسی میرفتم بالاخره سینگل نبودم ولی خوب افتخار نداره دوست پسر داشت ...
عافرین❤🍉
من یهجمله روخیلی استفاذه میکنم
اون جمله اینه
ب منچه!!
منم زیاد اهل دخالت کردن نیستم کلا زیاد با کسی تو اداره حرف نمیزنم صمیمی نیستم
من اتفاقا زود صمیمی میشم ولی هرکی هررر گندی بزنه قضاوتش نمیکنم فقط گوش میکنم😅