2777
2789
عنوان

چرا خدا زوری بهم بچه داده کاش بمیرم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 81 پست

مطمئنم به دنیا بیاد عاشقش میشی 

من اصلا بچه دوست نداشتم و برام مهم نبود بشه نشه 

الان دخترم ۱۸ماهشه انقدر نازه که من حتی شغلمم از دست دادم ناراحت نیستم

تازه سالمم به دنیا نیومده تحت درمانه

سعی کن فازهای مثبت به خودت بدی...

ازخدا بخواه صحیح وسالم بیاد بغلت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حکمت کارهای خدا رو درک نمیکنیمو گرنه... اون فندق الان باید تو دل من میبود 🥰

یادمه دکتر به من گفت تو هیچوقت طبیعی باردار نمیشی باید آی وی اف کنی ... ولی من دنبال دکتر نرفتم همه چیزو سپردم به خدا یه ماه بعد در کمال آرامش طبیعی باردار شدم الان دو تا نینی دارم شما هم بسپار به خود خدا 🌱🌱🌱

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
من اخه نمیتونم بهش برسم همش ناراحتم باباش نمیخوادش هیچکس خوشحال نیس چون تازه عروسی کرده بودیم

دوست من تو‌عقد باردار شد

چه ایرادی داره شما ک عروسیم کردید

انقد حرص نخور همه اینا رو بچه تاثیر میذاره گناه داره وقتی بیاد انقد عزیز میشه که خودت پشیمون‌میشی گلم

درسته بچع نداریم و خدا نداده ولی بیچاره خودتیمیخواستی حواست باشه گلما اینهمه خودمونو پاره کردیم خدا ...

منظور اسی کنایه زدن به کسایی که بچه دار نمیشن نبود صرفا از وضعیتش ناراحته تو این شرایط لازم نیس حرصتونو خالی کنید روش😊🤍

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

مگه شرایطت چطوریه؟پیشگیری نداشتی؟

قرص کاندوم طبیعی ای یو دی دیگه چیکار میتونم بکنم من دکتر میگه مکش رحمت زیاده بدبخت شدم بعد این طلاق بگیرم از ارس

من شرایطت رو کاملا درک میکنم.شاید دنیا روزی بچرخه و ازین حرفات پشیمون بشی.الان تحت فشاری ولی بخدا می ...

من هم یه روزی خیلی به خدا گله میکردم که بچه دوم رو نمی‌خواستم الان حکمتش رو فهمیدم🤌❤️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

منظور اسی کنایه زدن به کسایی که بچه دار نمیشن نبود صرفا از وضعیتش ناراحته تو این شرایط لازم نیس حرصت ...

من حرصی ازش نداشتم خالی کنم.

ماهم از وضعیتمون ناراحتیم یکیم میاد اینجور میگه ادم دلش میشکنه.بچع دار نشدن دست خود ادم نیس ولی بچه دار شدن دست خودشه

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..

یه چیزی تووجودت بود که خداتورولایق مادرشدن دید

بهترین حس دنیا حس مادرشدنه قدراین روزاتو بدون لگد زدناش صدای قلبش توسونوگرافی اینکه وقتی دنیابیاد میتونی تیکه وجودتوبغل کنی ..‌من دوتابچه دارم اینا سینه خیز رفتناشون اولین قدمایی که گذاشتن و میفتادن یاکلمه هایی ک میخواستن بگن وهمش نصفه نیمه بود همش یه دنیاارزش برام داشت توهم باخودت مثبت فکرکن اون بچه اندازه ای ک الان ازت انرژی میگیره توشکمت تودنیااومدنش نمیگیره باهاش حرف بزن اسم انتخاب کن ریحانه بهشتی بخون