2777
2789
عنوان

چرا خدا زوری بهم بچه داده کاش بمیرم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 81 پست
من شرایطت رو کاملا درک میکنم.شاید دنیا روزی بچرخه و ازین حرفات پشیمون بشی.الان تحت فشاری ولی بخدا می ...

چ فایده شوهرم باهام بد شده همش میگه شکمتو بده تو من ۵ ماهمه دلم میگیره خب بخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته بچع نداریم و خدا نداده ولی بیچاره خودتیمیخواستی حواست باشه گلما اینهمه خودمونو پاره کردیم خدا ...

بدبخت منم ن شما اگه بدونی چقد بده نخواستن از خواستن زیاد بدتره 

بله ربطی داره به حالم؟

منم یه دختر داشتم اینقدر کفر گفتم تو هشت ماهگی رفتم سونو گفتن قلبش وایستاده اگه الان دنیا می اومد  چهار ماهه بود 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

اخه بچه نفرینم میکنه مادر و پدر نخواستین چرا بدنیا اوردین

نمیکنه

اتفاقا انقد اون پدرومادر ناز پروردش میکنن که اون دنیا دست بوست هم میاد که تو با اون مشکلاتت بزرگش نکردی و زندگی راحتتری براش فراهم کردی

میخوای احساس گناه نکنی از خانواده جدید پول واگذاری نگیر فقط هزینه خورد و خوراک دوره بارداریتو بگیر

خیلی ببخشید خدابه زورداده یعنی چی؟

تواگرنمیخاستی،رابطه ت محافظانه بایدمیشد یا کلارابطه برقرارنمیکردی

خدابه زورنداده خودت به زوردادی

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
بچه های ناخواسته دوست داشتنی ترین بچه هانمنم یکی شونو دارم خدا رو هزار بار به درگاهش شکر که نگهش داش ...

من اخه نمیتونم بهش برسم همش ناراحتم باباش نمیخوادش هیچکس خوشحال نیس چون تازه عروسی کرده بودیم 

بچه های ناخواسته دوست داشتنی ترین بچه هانمنم یکی شونو دارم خدا رو هزار بار به درگاهش شکر که نگهش داش ...

دقیقا منم یدونه خداخواسته دارم هرگز به سقط فکر نکردم الان دنیای منه انقدر دوست داشتنیه که حد نداره😍

آنچه می دهی به تو باز می گردد،حال بنگر خیر است یا شر…