2777
2789
عنوان

چرا خدا زوری بهم بچه داده کاش بمیرم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 81 پست
اخه بچه نفرینم میکنه مادر و پدر نخواستین چرا بدنیا اوردین

تا خدا نخواد اون بچه بدنیا نمیاد به خواست پدرومادرا نیست باور کن

یکی مثل ما شبانه روز تو تب و تابش میسوزه و بدون مشکل بچه دار نمیشه و اگرم بشه دقیقه اخر ازدستش میده پس هیچی بدون خواست خدا نیست

شاید روزیه یکی دیگست ولی تو دامن توه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اخه نمیتونم بهش برسم همش ناراحتم باباش نمیخوادش هیچکس خوشحال نیس چون تازه عروسی کرده بودیم

اولش همینجوریه ما هم همین بودیم ولی بعدش همه چیز تغییر کرد

بچه من وسط اختلافات زندگیمون اتفاق افتاد اصلا روم نمیشد به کسی بگم چون فکر میکردم توی این شرایط واقعا جای بودنش نیست

ولی اومدنش به زندگیمون برکت داد دلامونو بهم نزدیک کرد و کینه ها رو برد واقعا خدایا مرسی که تو اون موقع دستمو گرفتی ولی من نفهمیدم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
کاندوم قرص طبیعی ای یو دی باورت میشه

عزیزم حکمتی در کاره . شاید الان درکش نکنی ولی یه روزی درک می‌کنی . من هم به خدا خیلی گله میکردم ولی الان حکمتش رو میفهمم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

قرص کاندوم طبیعی ای یو دی دیگه چیکار میتونم بکنم من دکتر میگه مکش رحمت زیاده بدبخت شدم بعد این طلاق ...

خب شما هم شرایطتت سخته عزیزم 

و حق داری

چون تلاشت رو کردی، اما باز هم میشه

من حرصی ازش نداشتم خالی کنم.ماهم از وضعیتمون ناراحتیم یکیم میاد اینجور میگه ادم دلش میشکنه.بچع دار ن ...

گلم خیلیا با قرص و کاندوم و اینا بازم حامله میشن نه ما گناه داریم نه اونا نمیدونم این دنیا بی عدالتیش تقصیر کیه ولی باید از همون شاکی باشیم ناراحت نباش این بنده خدا منظوری نداشت اتفاقا می‌گفت این بچه باید سهم کسی میبود که میخواستش

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

شما نه مادر بدی هستی و نه نالایق

فقط افسردگی بارداری گرفتی عزیزم

شوک شدی و نتونستی خودتو بااین شرایط جدیدت وقف بدی

آمادگی مادر شدن نداری

حتما برو پیش مشاور 

چون بعد زایمان چالش های بیشتری خواهی داشت

ناشکری هم نکن عزیزدلم 

قرص کاندوم طبیعی ای یو دی دیگه چیکار میتونم بکنم من دکتر میگه مکش رحمت زیاده بدبخت شدم بعد این طلاق ...

عزیزممم 

اروم باششش

باباش نخوادش تو که مامانشی بخواش

یعنی چی؟!!

اینجا باید قدرت و جسارتت رو نشون بدی وگرنه تا اخر عمر برده شوهرت و خانوادش میشی

به اونا چه ربطی داره تو کی باردار بشی

شکمتو بده تو یعنی چه این مرد کند ذهن که نمیفهمه زن باردار شکمش دست خودش نیست بچع رو بخواد یا نخواد گه اهمیتی داره

گلم خیلیا با قرص و کاندوم و اینا بازم حامله میشن نه ما گناه داریم نه اونا نمیدونم این دنیا بی عدالتی ...

نمیدونم گلم.

ایشالا ک مهر بچش بیفته به دلش

چون اون طفل معصوم خیلی گناه داره مامانش نخوادش

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
تا خدا نخواد اون بچه بدنیا نمیاد به خواست پدرومادرا نیست باور کنیکی مثل ما شبانه روز تو تب و تابش می ...

یعنی چی این حرفا!!!

ترغیبش میکنید به واگذار کردن و فروش بچش؟

این زن و همسرش مسوئلن در قبال اون بچه