2777
2789
عنوان

چندبار اقدام

625 بازدید | 67 پست

سلام به همگی میشه خواهش کنم برام دعا کنید باردار بشم

و اینکه راهنمایی کنید با چندبار اقدام درماه باردار شدید و بعد از چندماه؟

سیکلای من ۲۰ روزه است تقریباً 

ولی بازم تو آزمایش تنبلی زده برام

توروخدا دعام کنید 

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

سلام برای بار اول فک نمی‌کردم ایقد سریع بگیره ولی گرفت خخخخ

الهی 😍 عزیزم چند سالگی بود

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه هرکس صلوات فرستاده لایک کنه این پستو که خوشحال و دلگرم بشک

اولین بارداری می خواهی تجربه کنی

نه دومی

الان بی بی زدم منفی بود😭

عزیزم با اینکه خودمم مثل شما هستم ولی دعات میکنم خواهرم شمام منو دعا کنید انشااله جفت ...

ممنون عزیزم الهی هردو دامنمون سبز بشه 

میشه هرکس صلوات فرستاده لایک کنه این پستو که خوشحال و دلگرم بشک

خدا  دامنتو   سبز کنه   الهی   به حرمت   آبروی  زهرا    حاجت روا  بشی   تورو به روی   سپیدت  منم دعا  کن

الهی به حرمت  کلام  قشنگت  به حرمت   دل   گرفتت  به حرمت   دعای خالصانت  دامن جفتمون  سبز بشه      عزیزم خواهر خوبم       الهی حاجت روا بشی    و گوشه چشمیزهم به من کنی    و   واسطه  بشی  بین  منو   و خدا

من مشگل   چسبندگی    دارم     تحت درمانم   ولی تا الان  که  اتفاق  خوشایند  بارداری   برام   مویسر    نشده     دکترمم  همش میگه  چیز خاصی  نیست