2777
2789
عنوان

میدونم بازم حالم داره بد میشه

116 بازدید | 13 پست

من نمیتونم زیاد با بقیه ارتباط بگیرم تو هر دوره ای یکی دوتا دوست و رفیق بیشتر نداشتم

از اونجایی که تنها هم زندگی میکنم دور از خونوادم این ارتباطا تقریبا برام مهم میشه

الان بخاطر اینکه کسی رو ندارم حتی باهاش دو قدم راه برم و سختترین شرایط زندگیم رو این روزا دارم میگذرونم تحت فشارم

از یه طرف تپش قلب گرفتم و حالمم بده

باید برم پیش تراپیست ولی الان از پس هزینه هاش برنمیام

دعا کنید معجزه بشه برام

لطفا اگه میخواید نصیحت کنید یا تیکه بندازید کامنت نذارید من این روزا خوب نیستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست که تعدادش محدود باشه خوبه،ولی برای اضطرابتم دهرو مصرف کن،انگار افسردگی داری

دارم فکر میکنم برم پیش روانپزشک

ولی نگرانم

آره اما پنهانه هیچکی نمیفهمه فقط میگن تو سخت میگیری

دارم فکر میکنم برم پیش روانپزشکولی نگرانمآره اما پنهانه هیچکی نمیفهمه فقط میگن تو سخت میگیری

حتما برو،نزار این اضطراب وحال بد تشدید بشه،الان ممکنه با یه دهرو ساده برطرف بشه،دکتر خوب برو فقط،منم یه دوره میرفتم بعد مرگ برادر وپدرم،الانم برای اخر شهریور نوبت گرفتم دوباره برم،حس اضطراب با هر تنش کوجیک دارم 

حتما برو،نزار این اضطراب وحال بد تشدید بشه،الان ممکنه با یه دهرو ساده برطرف بشه،دکتر خوب برو فقط،منم ...

خدابیامرزتشون عزیزم

میرم چشم

من این چند روز سخت‌ترین مسائل و مشکلات رو تجربه کردم

قصدم خودکشی بود قرص هم گرفتم

دوستم گفت خیلی بچه ای انگار خسته شد یجورایی

ولی بهترین دوست همدیگه ایم

بنظرت بهش پیام بدم که لااقل این مدت کنارم باشه؟خیلی حالم بده امشب چندبار از خواب پریدم و کل بدنم هی میلرزه

🫂🫂🙂

میفهمم چقدر سخته ، مخصوصاً وقتی آدم تو سخت‌ترین روزاش تنهامیشه…

ولی بدون این روزا موندنی نیست، همین که هنوز داری ادامه میدی یعنی قویی

منم دعام میکنم یه معجزه قشنگ زودتر از چیزی که فکر میکنی سر راهت قرار بگیره ✨

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

خدابیامرزتشون عزیزممیرم چشممن این چند روز سخت‌ترین مسائل و مشکلات رو تجربه کردمقصدم خودکشی بود قرص ه ...

باهاش صحبت کن،ولی نه اینکه دایم از انرژی منفیات وحال بدت بگی،چون هیچ کس از دائم حال بد خوشش ننیاد،سعی کن باهم بیرون برید،و...درواقع باهاش مشکلات فراموش کنی،نه اینکه مرور،شاغلی؟

باهاش صحبت کن،ولی نه اینکه دایم از انرژی منفیات وحال بدت بگی،چون هیچ کس از دائم حال بد خوشش ننیاد،سع ...

دوستیمون مجازیه، یه دوست حضوری دارم بمیرمم باهام بیرون نمیاد

نه گلم

برام دعا کن بهش که پیام میدم خوب جوابم رو بده و کنارم بمونه🥲🫂