2777
2789
عنوان

کلاهبرداری در قوچان به نام قدرتی

820 بازدید | 88 پست

سلام کسی تاحالا توی برنامه ایتا از کانال محصولات خاص خرید کرده؟ تو رو خدا ازشون خرید نکنید کالا رو نمیفرستن یا اگر فرستادن آشغال و یه درمیون میفرستن. من 10 میلیون ازش خرید کردم و الان ازش شکایت کردم. توروخدا کسی دیگه خرید نکنه

اسمشم. مجتبی قدرتی جعفرآبادیه

زنش که همه این کارا رو میکنه هم فرشته اصغر فرخانی

. اگر کسی اطلاعاتی ازشون داره خواهش دارم بیاد بگه ممنونم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکایت کردم انقدر نامردن بخدا مردم گروه گروه به حسابش پول میریزن جنسشونو نمیفرسته

گاهی حق با شماست اما یه کار کوچیک باعث میشه جای شما و اون عوض بشه و بشه به نفع اون

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

کلاهبردار جایی نمیشینه که اب زیرش بره شاید حساب فامیلشون باشه ولی شکایت کن

بخدا برای من که تازه مغازه زدم مبلغ کمی نبود باورتون نمیشه جقدر غصه خوردم و حرف شنیدم. مثلا رفتم ازش جنس بخرم و این کارو کرد باهام.