2777
2789

سلام دوستان کسی از شما بوده تو بارداری داروبرلی افسردگی استفاده کرده باشه من به سدت حالم بده نتونستم سقط کنم الان حالم خیلی بده نه خواب دارم نه خوراک استرس دارم تپش قلب ضربان قلب بالا مجبورم دارو استفاده کنم بنظرتون میتونم یا ضرر داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم هفته ۷ هستم تازه حامله شدم

استرس ک سابقشو دارم پانیک اینا

از دیروز حالم بده تپش قلب دارم تنگی نفس دارم با بیحالی همش گریه میگنم ذکتر بهم دارو نمیده میگه حطرناکه دارو توی سه ماه اول

اجب گرفتاری شدیم خیلی ناراحتم خیلی اذیتم😔😔😔

سلام منم هفته ۷ هستم تازه حامله شدماسترس ک سابقشو دارم پانیک اینااز دیروز حالم بده تپش قلب دارم تنگی ...

سلام شما ناخواسته باردار شدین چ ارزش داره ما یه بچه عصبی و افسرده و استرسی به دنیا بیاریم

داروهای مجاز برای استرس در بارداری هست که باید دکترتجویز کنه دارو بخوری بهتره تا با استرس بچه تو یکم هم استرسی بشه ،با دکتر آنلاین ویزیت شو داروی مناسب بگیر هر دو تا تون گناه دارید استرس خیلی بده

داروهای مجاز برای استرس در بارداری هست که باید دکترتجویز کنه دارو بخوری بهتره تا با استرس بچه تو یکم ...

خیلی خیلی بده ضربان قلبم میره بالا یک ماهه من آرامش نداشتم نمیدونم این بچه چطور میخواد دنیا بیاد همش میگم کاش همون روزی فهمیدم سقطش میکردم که هیچکدوممون زجر نکشیم