2777
2789

اول شرایط خودمو بگم من ۲۷سالمه شاغلم تهران زندگی میکنم و اصالتا ترکم با پسری اشنا شدم که تکاور نیرو دریایی ترک قشقایی شیراز خانوادشم تو شهرستان زندگی میکنن و خودش تو بندرعباس سال دیگه میتونه بیاد تهران

خیلی پسر اقا و خوبیه خیلی باجنمه خیلی ب خانوادش احترام میذاره و….ولی مشکلم اینکه چهرش خیلی معمولیه قد و هیکلش خوبه  

خانوادش ادمای ساده و خوبین فقط مشکلم اینکه وضع مالی خانوادش از ما پایینتر ولی خودش خوبه بااینکه ۲۸سالشه ولی از بچگی کار کرده و پس انداز داره خیلی حواسش بهم هست و مرد زندگیه 

بعد میترسم مثلا تو عقد و عروسی فامیلاش و ببینم هنگ کنم مثلا بی کلاس باشن و….

ب نظرتون چ کنم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کلاسش میخوای زندگی کنی یا خودش؟همین ادما ساده خاکی بهتر از باکلاسا هفت خط فیس و‌ ادایین همین باکل ...

اره همه میگن بهم خیلیم پسر منعطف پذیری بااینکه ب حرفام گوش میده ولی زن ذلیل نیست یعنی از چیزی خوشش نیاو مقاومت میکنه جلوم

😐😏دوسش داشتی اینارو نمیگفتی

واقعا ک

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ببین مثلا من فامیلاشو ک قبل عقد زیاد نمیبینم میترسم تو عروسی مدل لباس پوشیدنشون بزنه تو ذوقم

دقیقا اونا فرهنگ خاص خودشون رو دارن و اینو هم در نظر داشته باش شما با یک نفر وصلت نمی کنی بلکه طرف حسابت خانواده و اگه زیاد اهل رفت و آمد فامیلن با یک طایفه سر و کار داری، تفاوت فرهنگی رو حتما در نظر داشته باش کنار اومدن باهاش کار راحتی نیست

نظر و قضاوت مردم نباید اهمیتی برات داشته باشه اولا دوما این که به وضع مالی اش نگاه کن،خونه داره؟ ماش ...

زمین گرفته ساخته نیمه کارس

ماشین و موتور داره نزدیک ی میلیارد پس اندازو طلا داره و خونه سازمانیم بهش میدن

خودشم تا ظهر ارتشه بعدش شغل دوم داره