2777
2789

چجوری برا ی عده برمیدارن برا ی سریا رو در نمیارن 

واقعا نمیشده یا به دکتر بستگی داره ؟

من خپاهرم داشت گفتن در میارن بعد عمل گفتن برتداشتن 

خودمم دارم دکترم گفت احتمالش کمه در بیارم ولی خیلیارم دیدم که با سزارین فیبرومم جراحی میکنن

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بستگی به نوع فیبروم و... داره انگار

خواهرزاده من کیست داشت خیلی هم بزرگ بود انگار با سزارین خارج کردن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بستگی به نوع فیبروم و... داره انگارخواهرزاده من کیست داشت خیلی هم بزرگ بود انگار با سزارین خارج کردن

من هم کیست درمویید تخمدان دارم هم چندتا فیبروم ک گفت کیستو در میارم ولی فیبروم رو سر عمل تصمیم میگیرم 

نگران شدم ک نکنه یه عمل دیگه مجبور شم برا فیبروم انحام بدم 

دوست داشتم هر چی هست در بیاره 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازمن حاش بد بود برش تیغ بود معحزه شد رحمم برنداشتن خداروشکر دکتر گفت معجزه شد

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

پس خارجش کردن ؟ 

کاش برا منم شرایطی باشه بتونه هر چی هست در بیاره 

من هم کیست درمویید تخمدان دارم هم چندتا فیبروم ک گفت کیستو در میارم ولی فیبروم رو سر عمل تصمیم میگیر ...

الان چند هفته هستی؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

الان چند هفته هستی؟

23 هفته دو تا فیبرومم بزرگ و عفونی شده در حدی ک استراحت مطلق شدم درد دارم تکون میخورم 

خواهرزاده من غیر کیست چیز دیگه هم بوده، نمیدونم تخمدان یا فیبروم بوده

ما اصلا نپرسیدیم، خواهرم گفت بهمون

خدا کنه رحم نبوده باشه

23 هفته دو تا فیبرومم بزرگ و عفونی شده در حدی ک استراحت مطلق شدم درد دارم تکون میخورم

نگران نباش

نباید خیلی فعالیت داشته باشی مطلقی 

استراحت کن 

مامان منم یدونه فیبروم ۱۵ سانتی داره که پشت رحم اش بصورت پخش شده، چسبیده. حالا میخواد عمل کنه و رحم ...

ان شاالله سلامت باشن 

مامان خودمم چند سال پیش رحم و ی تخمدان رو در اورد کامل برا فیبروم 

تو خانواده ما از سمت مادری ارثیه فیبروم مادر بزرگمم در اورده رحمو.. خالم 

حالا منو خواهرم فیبروم داریم در نیوردیم فعلا 

خیلی بده و دردسره اه 

پس خارجش کردن ؟ کاش برا منم شرایطی باشه بتونه هر چی هست در بیاره

نه خارج نکردن

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺