2777
2789

وای چه اشتباهی کردم الان میفهمم

سی سالمه ارشد دارم

پارسال دکتری قبول شدم نرفتم

چون حال روحیم خوب نبود کشش درس خوندن نداشتم دلم میخواست رنبال علاقه مندی هام برم، کارای هنری بکنم و...

هنوز شغلی که میخوام گیرم نیومده

همش تو خونه ام هیچ کار خاصی نمیکنم

کاش حداقل میرفتم دکتری میخوندم تا شاید همزمان یه شغلی هم گیرم میومد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حال روحیم خوب نیس و ترم ۳هستم ۲تا درسو افتادم ودارم حرف میشنوم. نمیتونم درس بخونم ولی خانوادم باهام بدرفتاری میکنن فشارعصبی رومه 

مغزم کشش نداره 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

اگه با ارشد شغل گیرت نیاد با دکتری سخت تر میاد 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

مثل من...با این تفاوت که بعد از کنکور همچین حسی داشتم که برم دنبال کارای هنری

ولی خب هیچوقت کار هنری نتونست راضیم کنه

و بعد از سه سال کنکور دادم...

روزامون تلخه،بیاین نباتِ همدیگه باشیم...🙃

الان با ارشد سفت و سخت باید دنبال کار باشی 

من با لیسانس کار پیدا کردم الان دارم ارشد میخونم 

با دکتری خیلی سخت کار پیدا میشه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛