2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 136272 بازدید | 698 پست
عزیزم اگر مشکل در حدی حاد هست که شما بابتش دو ماه زندگیت رو با وجود بچه ترک کردی، اینکه خودت داوطلبا ...

حدودن 6ماهه بهم بی توجهی میکنهمثلن براش تولد گرفتم سه ماه پیش با کلی ذوق وکادو گل لچاصن بی محلی کرد یا تولد من ی تبریک هم نگف اینا مثاله ها من ضعف‌اعصاب گرفته بود لرزش دست وهر لحظه بدنم از حال میرفت رفتم قهر ی مدت از این فضا دور بودم خوب شد لرزش دستم اینا اما بچم خیلی عذاب بود بخاطر اون برگشتم خیلی غصه میخورد ی روز پیش من بود ی روز باباش چن بار مریض شد از غصه چاره نداشتم والا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضعف نشون نده بی تفاوت شو مثل خودش به خودت برس برو باشگاه بیرون به اونم اصلا توجه نکن پولاشو خرج کن به فکرش نباش اصلا قرض داره و چک داره و فلانه بزارش تو قرض تا سرش بیوفته تو زندگی از قدیمم گفتن زنی که خرج نداره ارج ندارع پولم برا خودت پسنداز کن

به نظرم بهش بی محلی کن 

بود و نبودش برات مهم نباشه به خودت برس با بچه ات وقت بزار

وقتی ببینه برات مهم نیستش خودش برمیگرده

ایشون چون میبینه شما گریه و زاری میکنی برات مهمه نبودش بدتر میکنه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

ینی قهر نمیرفتم

قهر برای ادمایی که قصدشون طلاق  اونم از مرد فوق العاده مزخرف

نه شما که برگشتی

با مشاور صحبت کن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

توی یه کامنت بشمار چند تا فحش ردیف کرده گفته فقط واسه اینکه گفتم حرفات منطقی نیست . بعد ادعای باشخص ...

بخاطر همین میگم‌ درگیره

هم الکی استارترو مقصر کرد هم به شما توهین کرد

از این ادمای قضاوتگر خودرای

حدودن 6ماهه بهم بی توجهی میکنهمثلن براش تولد گرفتم سه ماه پیش با کلی ذوق وکادو گل لچاصن بی محلی کرد ...

استارتر عزیز ببخش توی تاپیکت بحث پیش اومد . امیدوارم آرامش و شادی به زندگیت برگرده . ❤️

به نظرم بهش بی محلی کن بود و نبودش برات مهم نباشه به خودت برس با بچه ات وقت بزاروقتی ببینه برات مهم ...

اخه اون مدلیشم امتحان کردم مثلن شده ی ماهم حتی ی زنگ نزنم کاری باهاش نداشته باشم حرف نزنم باز مهم نیس 

حس میکنم عشق بینمون حس بینمون خاموش یا تموم شده نمیدونم چجوری دوباره روشنش کنم

ضعف نشون نده بی تفاوت شو مثل خودش به خودت برس برو باشگاه بیرون به اونم اصلا توجه نکن پولاشو خرج کن ب ...

جالبیش اینه پولاشو به من نمیده به من میرسه میگه ندارم الکی 

خدا کنه تو کارش ور شکست شه پول نون نداشته باشه 

تا یادش بیاد روزای بی پولیشو که میگف باهم تلاش میکنیم ایندمونو میسازیم اینو میخرم اینجا میبرمت خدا کنه بیام تاپیک بزنم کل پولای شوهرم‌و کلاه برداری کردن مغازش اتیش گرفته