2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 136272 بازدید | 698 پست
اومد یا نه

یعنی نشستی تو خونه تا اون تیپ بزنه بره بیخبر از زن و بچش؟این حرفا رو جدی میگید؟تو زن نیستی بقران پاشو قبل از اینکه بیاد برو خونه کسی چشمشو بترسون اگ ادای بدبختا رو دربیاری سوارت میشه بدم سوارت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردی ک نخادبمونه هیچگس نمیتونه جلوشوبگیره مثل همین زنی ک نخاد شوهرشوبنظرم مطمعن بشو ک واقعادوستداره اگرنداره یفکراساسی کم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

اگر خیانتی هم از طرف همسرتون پیش بیادقطعا جرقه شو خودتون زدیدنبود زن در خونه ی مشترک ۱ روزش هم فاجعه ...

من زمان جنگ مجبور شدم برم شهرستان اولین باری بود ک حدود 10روز نبودم شوهرم ی غلطی کردش.... 

نمیشه زن بخاطر اینکه مرد گوهی نخوره از خونش بیرون نره. اینو کلی گفتم مرد بخاد غلطی کنه میکنه 

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
نه قولی نداد خودم خواستم بخاطر بچم اون گف جداشیم من گفتم یکم بهم فرصت بدیم

بچه رو نقطه ضعف تو میدونه ازش داره سواستفاده میکنه  یه چن روز بچه را بذار برو تا حالش جا بیاد 

اینم بگم من آقام 

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

عجب راه حلی😐میگه بچه داره

بسه به خدا طلاق تو اینجور رابطه ها خیلی بهتره شوهر منم مثل شوهر اسی هرروز دق میداد منو الان خونه بابامم ارامش دارم

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

تنها راه حل گرفتن پوله زیاده و رهاکردنش بمونی پیشش خدایی نکرده ایدز میگیری

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

اگر خیانتی هم از طرف همسرتون پیش بیادقطعا جرقه شو خودتون زدیدنبود زن در خونه ی مشترک ۱ روزش هم فاجعه ...

اگه مردی که هیچ ولی اگه زنی واقعا جای تاسف داره همین حرفارو میزنید مردا پررو و بی مسئولیت شدن و دنبال هوس بازین یه مرد البته دارم درمورد یه مرد حرف میزنم مثل ادم زندگی میکنه هیچ بهونه ای برای خیانت کردن نیست اگه اینجوریه که الان همه زنا باید خیانت کار میشدن با این رفتارای مضخرفشون واقعا چی تو سرتون میگذره این حرفارو میزنید زن دیدم بساز مهربون احترام شوهرشو نگه میداره بچه ها هرروز مرتب خونه زندگی مرتب باز مرده میره هزارتا کثافت کاری میکنه یه چیز ادم باید تو ذاتش باشه به یه روز خونه نبودن زن هم هیچ ربطی نداره ادمی که بخواد چه اون زن تو خونه باشه چه نباشه چه زیبا باشه چه مهربون و هر خصلت خوبی باز میخواد با یه بهونه ی مضخرف خیانت خودشو توجیح کنه مغزتوتو از این افکار مردسالانه پاک کنید مثل ادم باشید تا وضعیا جامعه اینجوری نباشه