2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 135423 بازدید | 696 پست
کلن چن ساله والان خیلی بیشتر شده

برای چی تو این زندکی پر از استرس موندی؟ اعصاب زیادی داری؟ این همه مریضی و سرطان و..‌ واسه همین اعتصاب‌ها واسترس های که مردم میکشن و میریزن تو خودشون

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلن چن ساله والان خیلی بیشتر شده

آن شاالله که درست بشه❤️

دعا کن .. 

با خدا حرف بزن 

بهت توصیه میکنم اگ نماز نمیخونی نماز بخون🥲من قبلا نمیخوندم از وقتی میخونم یه آرامشی میگیرم که نگو..

گره از کارام باز میکنه باورم نمیشع اوضاع چند سال پیش تا الانم چقد فرق کرده …🥲😭خداروشکر هر چی ازش خواستم بهم داد ازم چیزایی رو گرفت..سختی هایی هم کشیدم اما تهش فهمیدم اونایی ک ازم گرفته ب دردم هم نمیخوردن..الان میفهمم ک زندگی یعنی چی

اره از روی اجبار ماهی ی بار ولی قبلن خیلی شوق وذوق داشت

کمه که ماهی یک بار باید تعقیبش کنی ببینی چیکار میکنه با کی میره میاد کجا میره اگه خدایی نکرده داره بهت خیانت میکنه مدرک جمع کنی رمز گوشیشو پیدا کن ببین به کی زنگ میزنه با کی پیام بازی میکنه

برای چی تو این زندکی پر از استرس موندی؟ اعصاب زیادی داری؟ این همه مریضی و سرطان و..‌ واسه همین اعتصا ...

بخدا چن بار فرو پاشی روانی شدم دست وپاهام قفل میشد از استرس همه تنم در چد میکنه چن ماهه خواب راحت ندارم تا صب چن بار میپرم از خواب چاره ای ندارم میخام زندگیمو نجات بدم کلی زحمت کشیدم براش نمیتونم خیلی راحت ولش کنم

وقتی کلی به خودش رسید رف شک کردم ی ساعت مث سگ زجه زدم خون گریه میکردم داشتم میمردم نگو هنوز نرفته تو ...

گریه میکردی بچه کجا بود

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

آن شاالله که درست بشه❤️دعا کن .. با خدا حرف بزن بهت توصیه میکنم اگ نماز نمیخونی نماز بخون🥲من قبلا ن ...

مرسی عزیزم اره با خدا زیاد حرف میزنم اگه میشه شماهم سر نماز برام دعا کنید خیلی روزای سختی میگذرونم

بخدا چن بار فرو پاشی روانی شدم دست وپاهام قفل میشد از استرس همه تنم در چد میکنه چن ماهه خواب راحت ند ...

چه سالی ازدواج کردید

ازسال ۹۹داری زجر میکشی

چه زحمتی کشیدی برای زندگی ات، منظورت چیه؟

اون بچه روانش مشکل پیدا میکنه، نجاتش بده

میدونی چیه اقا پیشرفت کرده شما در جا زدی 

سعی کن پیشرفت کنی 

شغلی ظاهری شخصیتی ....

اون شما رو در حد خودش نمیبینه ....

خودتو بالا بکش 

و تعقیبشم نکن چون ازت دور میشه هرچقدر بی محلی کنی میاد سمتت

[QUOTE=393075350]گریه میکردی بچه کجا بود[/QUOTEحیات بازی میکرد

خدا روشکر توحیاط بود

خدای ۱ساعت حیاط بود بچه (۳ساله اش؟)

اره طلاق خیلی سخته برام بچه چیکار کنم

بازم میگم

خودتون چند جلسه تنها برید مشاوره .ترجیحا پیش 

کسی که تخصصش زوج درمانگر هست

ببینید چه راهی پیش پاتون میزاره

سریع به جدایی فکر نکن عزیز دلم

فرزندتون آسیب میبینه .‌گناه داره

انشالله که مشکل تون حل بشه

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔