2777
2789
عنوان

خوابم میاد دلم میخواد بمیرم

530 بازدید | 48 پست

بچم نزدیک دوسالشه خوابش خیلی بده تا الان اصلا نخوابیدم بقیه روزم کار دارم دیگه نمی تونم بخوابم واقعا کلافه ام واقعا واقعا بچه دار شدن اشتباهه توروخدا بچه دار نشید که زندگیتون نابود میشه حسرت یه خواب به دلم مونده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم منم درکت میکتم 

دیشب دوازده خوابیدم یک دخترم برا شیر بیدار شد باز ۳و نیم شوهرم از سرکار اومد باز الان دخترم بیدار شد گریه دندون داره درمیاره 

ولی انقدررررررر زود میگذره

دختر اولیم منو پیر کرد انقدر بدخواب و بدقلق و گریه ئو بود الان میگم چقدر زود گذشت 

سعی کن این دو سه سال اول بچه داری بیشتر اولویتت بچت باشه اینجوری راحت تره 

عزیزدلم منم درکت میکتم دیشب دوازده خوابیدم یک دخترم برا شیر بیدار شد باز ۳و نیم شوهرم از سرکار اومد ...

والا منم همه موهام سفید شده پیر شدم توی این دوسال 

من اصلا نخوابیدم الآنم کار اداری دارم باید برم بعدشم مامانم بستریه باید برم همراهش باشم بیمارستان

الان فقط دلم مرگ میخواد

ببرش پارک بازی کنه تا تخلیه شه

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا