نه به این موقع ها که به معنای واقعی میلرزم از سرما🥶 دوتا پتو میندازم و در بالکن رو میبندم نه به ساعتای ۱۱ تا ۶ بعدظهر هوا ۴۲ درجه س از گرما خفه میشیم🫤🫤🥵🥵
آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤
لامپامون همش سوخته دیروز بردم تعمیر یکیش درست شد بقیش گفت بخاطره نوسان برق سوخته خیر نبینن 😥 زبونم ...
حالا لامپ خیلی گرون نیست منم لامپ آشپزخونه و اتاق و دستشوییمون سوخت 😐🤦 ولی همش منم استرس سوختن کولر و وسایل برقی ها رو دارم 😨
وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من وقتی زنگ میزنم اداره برق میگن خانم باید برید حضوری اداره برق منطقه ی خودتون و اعتراض کنید . اگه دوباره مسخره بازی درآوردن صبح اول وقت میرم اداره برق منطقه مون اونجا رو روی سرشون خراب میکنم مسخره ها ....
وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
من وقتی زنگ میزنم اداره برق میگن خانم باید برید حضوری اداره برق منطقه ی خودتون و اعتراض کنید . اگه د ...
فایده نداره ما یبار تی ویمون سوخت شوهرم رفت شکایت کنه گفتن تا چند روز پیش خسارت میداد اداره برق الان چند وقته برداشته شده 😐 شانسمون نمایندگی درستش کرد بااینکه گارانتیش خیلی وقت بود تموم شده خدا خیرشون بده وگرنه پارسال باید ۳تومن میدادیم🤦🏻♀️
آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤
فایده نداره ما یبار تی ویمون سوخت شوهرم رفت شکایت کنه گفتن تا چند روز پیش خسارت میداد اداره برق الان ...
باید پیگیر باشید و سمج ....
نمیشه که هر غلطی خواستن بکنن ! الان برای شما آدمای خوبی بودن اومدن با گارانتی درست کردن ولی بقیه هزینه های سنگین می مونه رو دستشون !! خلاصه که فقط من خش بیوفته روی وسایل برقی هام ولشون نمی کنم تا خسارت ندن 😒😂
انشاالله چیزی نمیشه واقعا وحشتناکه چیزی بشه تو این گرونی کاش زودتر پاییز شه تا دیگه قطع نکنن🤦🏻♀️� ...
پاییز بشه هم گاز رو قطع میکنن علاوهبر برق 😐🥴😂 اینا دردشون یه چیز دیگه هست ....