2777
2789
عنوان

دارم یخ میزنم🥶🥶🥶

363 بازدید | 24 پست

نه به این موقع ها که به معنای واقعی میلرزم از سرما🥶 دوتا پتو میندازم و در بالکن رو میبندم نه به ساعتای ۱۱ تا ۶ بعدظهر هوا ۴۲ درجه س از گرما خفه میشیم🫤🫤🥵🥵

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد جالبه این موقع ها برق نمیره توی اوج ظهر و گرما میبرن برق رو🥴😐😏

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

اره دقیقا خاک تو سرشون کاش برقا رو شب ها موقع خواب میبردن😂 از ۱ شب تا ۵ صبح 

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

این موقع ها آبو قطع میکنن کسی زیاد متوجه نشه و اینطوری هم اگه خواب باشی پمپ کولر میسوزه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
کجا زندگی میکنی؟من دیوونه شدم از گرما،همیشه گرمه

کرمانشاه 

میگم ک واسه ماهم فقط اخر شبا تا ۷صبح خیلی سرده بعدش جهنم میشه

اره دقیقا خاک تو سرشون کاش برقا رو شب ها موقع خواب میبردن😂 از ۱ شب تا ۵ صبح

دقیقا ... اینا فقط مرگشون اینه مردم رو اذیت کنن 😏😑

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

دقیقا ... اینا فقط مرگشون اینه مردم رو اذیت کنن 😏😑

واسه ما روزی ۴ساعت میره گاهیم چند بار ۵ دقیقه ای میره و میاد ک مطمئن بشن وسایلمون سوخته😂😑😐👺

خب اوج گرما مصرف بیشتر میشه، با کمبود مواجه میشن، برق رو قطع میکنن

عزیزم پس چرا روزی چندبار قطع میکنن ؟ پس چرا یه بار توی اوج ظهر قطع میکنن یه بار اول شب یا وسط شب ؟ مثلاً به جای وسط شب نمی تونن آخرشب قطع کنن ؟

کرمانشاه میگم ک واسه ماهم فقط اخر شبا تا ۷صبح خیلی سرده بعدش جهنم میشه

واسه ما همون تایمم گرمه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

واسه ما روزی ۴ساعت میره گاهیم چند بار ۵ دقیقه ای میره و میاد ک مطمئن بشن وسایلمون سوخته😂😑😐👺

وای آره 😐🥴😂

وای آره 😐🥴😂

لامپامون همش سوخته دیروز بردم تعمیر یکیش درست شد بقیش گفت بخاطره نوسان برق سوخته خیر نبینن 😥 زبونم لال اگر وسیله بزرگ بسوزه صدسال دیگه نمیتونیم بخریم همین لامپم دیگه نمیتونیم بخریم یه دونه فقط تو اتاق داره اشپزخونه و بالکن و اتاق سوخته😤😥😐