2777
2789
عنوان

یکی یه راهی جلوم بذاره دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 89 پست
بابا مگه همون شب خواستگاری میرن خونه رهن میکنن؟ من کسایی دیدم2 سال نامزد بودن من یه ساله میتونم همه ...

خوب وقتی یه ساله میتونی جور کنی چرا انقدر داری موضوع رو گنده میکنی؟ یه سال بعد میشه ۲۷ سالت نه چهل سال که عزای پیر شدن گرغتی 

خوب وقتی یه ساله میتونی جور کنی چرا انقدر داری موضوع رو گنده میکنی؟ یه سال بعد میشه ۲۷ سالت نه چهل س ...

حتی پولم جور کنم باز اونا نمیان  کمکم تنهایی میشه رفت خواستگاری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیر نظر ک دارم ولی چجوری برم جلو؟

اول از همه از دختره صد مطمئن شو چون پسرای خوب ازدواجی معمولا دخترای خیلی حرفه ای قسمتشون میشه

بعدش بنظرم فقط در حد نامزدی ونشون بگو که بقول خودت یکیو داشته باشی باهاش حرف بزنی وهمینکه یکم وضع مالیت ثبات بیشتری پیدا کنه بیشتر تلاش کنی که وتو یه سن درست تر قرار بگیری و بارتو بسته باشی و زود تصمیم نگرفته باشی 

بعد اینکه از دختره مطمئن شدی به مامانت بگو من فلان دخترو شناختم بنظرم دختر خوب وسالمیه میخوام یه حلقه فقط ببریم نشون کنم و این حرفا تا یکم اوضاعم بهتر بشه 

حرفات خوب و تأثیر گذار بود 

اما من درگیر از این حرفا ندارم😑😂

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه

بخدا دیر شده 26 سالمههههه

حق داری حرفات هم کاملا ب جا و منطقیه و بنظرم اول اینکه انشالله ماشینتون بخر که هم خانوادت ی حرکت ازت ببین هم خودت اعتماد ب نفست زیاد میشه هم بالاخره یه ویژگی مثبت برا خواستگاری بعد بشین منطقی همین حرفا رو بزن ب  خانوادت قطعا حمایت می‌کنن مشکل خانواده ها اینه که نمی‌خوام قبول کنند بچه هاشچن بزرگ شدن و میتونن مسولیت های بزرگ رو بپذیرند نشون بده که مشتاقی چه اشکال داره ب خانواده آت بگی پا پیش بزارن برای دختر مورد علاقه آت.  

میدونی حس میکنم خیلی دیر شده و عمرم هدر رفته....

۲۶چیه که عمرت هدر رفته باشه اخه

من خودم چیزی که اطرافم دیدم پسرا ۳۰سالگی تازه کارشون مشخص میشه خیلیام هنوز نون خور باباشونن

۲۶برا پسر خیلی کمه میتونی ده مسیر شغلی دیگه پیدا کنی راهای مختلف تست کنی

۲۶چیه که عمرت هدر رفته باشه اخهمن خودم چیزی که اطرافم دیدم پسرا ۳۰سالگی تازه کارشون مشخص میشه خیلیام ...

من الان سرکارم بخدااا حسابدار شیفت شبم ساعت 7 میرم خونه بعدش 24 ساعت بیکارم 8 ساعت میخوابم بقیشم میرم زبان تدریس میکنم تا دو ماه دیگه ی ماشین جور میکنم فعلا 150 جور کردم 50 دیگه در بیارم  میتونم ی ماشین بخرم فعلا بعدش بیکاری با ماشین هم کار کنم . نمیدونم چرا این حس دارم حس میکنم عقب موندم و هیچ لذتی از زندگیم نبردم..... این ازارم میده

من الان سرکارم بخدااا حسابدار شیفت شبم ساعت 7 میرم خونه بعدش 24 ساعت بیکارم 8 ساعت میخوابم بقیشم میر ...

داداش اخه کی تو این مملکت از زندگی لذت میبره که تو برده باشی هممون سوختیم همینکه بتونیم زنده باشیم هنر کردیم ،هیچ جوونی تو ایران زندگی نکرده